Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata42

Jaki odkurzacz polecacie???

Polecane posty

Gość Agata42

Witam ;-) jaki odkurzacz możecie polecić niezdecydowanej ??? Tak do 500 zł ....... Proszę o opinie .... Pozdrawiam ;-)

Gość gość
O wlasnie, chetnie sie dowiem bo tez potrzebuje kupic. A laze, laze i nie moge trafic :/ Potrzebuje taki z workiem plociennym wielorazowego uzytku.

Gość Agata42
nikt nie ma w domu godnego polecenia odkurzacza ???? ... nie wierzę ;-)

Gość gość
Samsung bezworkowy zaplacilam za niego 450 zl

Gość prawi 114
samsung sa najlepsze bo lekkie w porownaniu z konlurencja

Gość grazeczka9090
ja wlasnie ogladam relacje na fb media expert...i jest jakis nowy odkurzacz/robot electroluxa, ktory przyprawia mnie o zawrot glowy;). tylko niestety w tej polce cenowej sie nie miesci...

Gość gość
dla mnie najlepszy Philips Performer moc ssania 500 w jest naprawdę mocny .

Gość gość
Ja polecam odkurzacze firmy Thomas ;-) Mam piorący z tej firmy ale cena powyżej 1100 zł ..... ale wart swojej ceny ;-)

Gość malta92q92
ooo, musze to sprawdzic, bo ten pure i9 wygląda naprawde nieźle

Gość KonradKlocc
A może skusisz się na automatyczny odkurzacz? Czytając jeden z materiałów ze strony http://www.mushkin.com.pl/ dowiedziałem się, że jedną z najnowszych ewolucji odkurzaczy są roboty sprzątające. Coraz częściej nie są one zwykłymi odkurzaczami a w pełni zautomatyzowanymi urządzeniami. To co wyróżnia automatyczny odkurzacz z pewnością nie jest związane ze sposobem odkurzania. Niewielki rozmiar i konieczność zużywania niedużej ilości energii, zmusiły producentów do postawienia na tradycyjne formy odkurzania. Systemy wirnikowe, piorące itd wciąż są domeną odkurzaczy stacjonarnych.

Gość regulareverydaynormalguy
Odkurzacze elektroluxa najlepsze! super stosunek jakości do ceny! Polecam!

Gość gość
to prawda Electrolux to solidna marka, a jak miałabym wskazać konkretny sprzęt to wybrałabym Electrolux pure f9 , odkurzacz pionowo i z akumulatorem :) na media expert można kupić

Gość marychamika
właśnie widziałam ten electrolux w sklepie i zastanawiałam się czy dobry, dzięki za opinie ;)

Gość gość
a nawet mozna wziac na testy w ME. Ja wlasnie mam go u siebie na probe i jak na razie- rewelka ;)

Gość gość
jesli jeszcze znajdziesz vorwerk kobold 122 z elektryczna szczotka i szczotka do parkietow i plytek. Moj ma ponad 18 lat, nie zamienie go, chyba ze sam sie popsuje. (Czasami trafiaja sie wlasnie te stare modele po przegladzie).

Gość Halla

teraz irobot roomba ma odkurzacz automatyczny do tego z pojemnikiem na brud - nie dosć że sam odkurza to jeszcze sam się opróżnia ze śmieci :D

Gość gość

Teraz kupowanie sprzętu do utrzymywania przedsiębiorstwa w czystości to zabawa. Wszystko dostępne, wystarczy tylko wejść na stronę sklepu system-leszno.pl i można wybierać. O wszystko można zapytać. Takie robienie zakupów to ja rozumiem.

Gość gość

Teraz kupowanie sprzętu do utrzymywania przedsiębiorstwa w czystości to zabawa. Wszystko dostępne, wystarczy tylko wejść na stronę sklepu system-leszno.pl i można wybierać. O wszystko można zapytać. Takie robienie zakupów to ja rozumiem.

Gość Marko

W takiej cenie na pewno znajdziesz coś porządnego od marki Teesa.

Gość Karolina23

Ja wolałam dać trochę więcej i kupiłam roombę e5 na raty. Jakoś nie odczuwam za bardzo, że muszę coś zapłacić, a jednak to spora wygoda jak mieszkanie odkurza się samo nawet jak nie ma Cię w domu. Właczam go przez aplikacje i opróżniam gdy apka powie że już czas. Więcej robić nie muszę 

Gość bellka

Mnie skusił pionowy electrolux pure F9 i jestem mega zadowolona z zakupu. Stosunkowo niedrogi, ma dużo opcji, jest bezworkowy i bardzo lekko. Ma spora siłę  sprzątania co pomaga na wszystkich powierzchniach. 

Gość Kasia

Mi za to strasznie podoba się tefal explorer z funkcją mopa. Przypadkiem wypatrzyłam go w mediaexpert i teraz kusi 😉 Ktoś już go ma?