Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 37 on 24

Polecane posty

Gość gość

Czy to moze sie udac?

Gość gość
Jeśli oboje chcecie tego samego i potraficie się dogadać.

Gość gość
Mialam takiego do łóźka i na dyskoteki. Wyłącznie.

Gość gość
Babciu poszukaj kogoś w swoim wieku, a nie marzysz o młodym chłopcu, który nawet by cię kijem nie tknął.

Gość gość
Na dłuższą metę to się źle skończy

Gość gość
też tak myślę. za 5 l będziesz musiała mu wiagre kupować :-P

Gość gość
Jeśli będziecie do siebie pasować to jak najbardziej tak.

Gość gość
Jak znam zycie, to na krotka mete owszem , ale predzej czy pozniej nmalo kiedy to sie udaje. Znam dwie pary kiedy facet jest az tyle mlodszy, ale to takie osobliwe przypadki :P :D:D:D:D jak u '' Urszuli '' kiedy on wyglada na starszego niz wskazuje jego metryka. Zobacz na foty piosenkarki Urszuli to wiesz o co mi chodzi :P pozdrawiamy

Gość gość
To się może udać

Gość gość
Większe prawdopodobieństwo, że nie uda się choć bywają wyjątki. Znam parę takich małżeństw i to nawet z większą różnicą wieku.

Gość gość
A czemu ma się nie udać? To nie zależy od wieku, tylko od tego, czy do siebie pasujecie.

Gość gość
ja i babcia hahaha gdybys mnie zobaczyl to pomyslalbys ze nie przekroczylam 30stki...on za to wyglada na duzo wiecej niz ma,gdy go poznalam mial 22lata,myslalam ze ma dobrze po 30stce,gdy pokazal mi dowod dopiero uwierzylam.

Gość gość
no i fajnie. A jak się ubierasz z grubsza?

Gość gość
fajnie by było, gdybyś np Ty lubiła dominować, a on był uległy. Wtedy byłoby naprawdę super;)

Gość gość
Weź przestań, taki mody chłopak chce ładnej młodej dziewczyny a nie starej baby pod czterdziestkę. Ech te ryczące czterdziestki, często tracą kontakt z rzeczywistością.

Gość gość
no tylko do seksu raczej i na krótko

Gość gość
On wlasnie nie lubi mlodych dziewczyn,zawsze umawial sie ze starszymi jego znajomy tez wszyscy sa kolo 40stki,wydaje mi sie ze on nie czuje sie na swoj wiek dlatego ciagnie go do starszych ja z drugiej strony czuje sie na max 30 i ze starszymi tez nie moge zlapac wspolnego jezyka,poza tym starsi mnie nie pociagaja.Na razie sie tylko spotykamy(bez seksu)dodam ze to on mnie podrywal a nie ja jego.

Gość gość
a lubisz dominować w seksie młodszych?

Gość gość
Może on szuka mamusi?

Gość gość
Widzę dużo tu frustratów ;) Ignoruj autorko, po co się tłumaczyć życiowym nieudacznikom, w dodatku chamom.

Gość gość
napiszesz, czy lubisz dominować, bo młodsi faceci szukają w starszych laskach często właśnie dominacji.

Gość gość
Nie lubie dominowac i podejrzewam ze to on ma wieksze doswiadczenie jesli chodzi o sprawy lozkowe bo ja bylam tylko w dwoch krotkich zwiazkach.W odydwu seks byl 4/10.Moze to on mnie czegos nauczy haha

Gość gość
Facet zaspokoi swoją ciekawość pt. "jak to jest roochać starszą" i za parę miesięcy, no góra za rok, półtora zostawi cię dla młodszej

Gość gość
On juz byl ze starsza......a czy mnie zostawi to czas pokaze, nie chce sie chwalic ale jestem bardzo atrakcyjna i nie jeden chcialby ze mna sie spotykac wiec to raczej on ma problem bo on super przystojny nie jest ale ma to cos i jest miedzy nami ogromna chemia.Jesli bedze z tego zwiazek to tylko boje sie reakcji jego rodzicow,pewnie zadowoleni nie beda.

Gość gość
O matko, a co cię jego rodzice obchodzą. To jego problem, nie twój. Poza tym partnera nie dobiera się dla zadowolenia rodziców. No i nie musisz im pokazywać swojej metryki, skoro wyglądasz młodziej.

Gość gość
PS. Jeśli tak bardzo obchodzi was, co pomyślą o waszym związku inni, to owszem, może się wam nie udać.

Gość gość
masz małe doświadczenie seksualne, pisałaś, że byłaś tylko w dwóch krótkich związkach, a jednocześnie piszesz, że jesteś bardzo atrakcyjna, młodo wyglądasz. Dziwne, ładne laski zwykle nie mają problemu z dobieraniem sobie partnerów.

Gość gość
gość dziś I znowu jakiś idiota musi się przyyebać. Nie o tym jest ten topik, a dziwny to sam jesteś. Ma ci autorka fotę pokazać czy na siłę udowadniać, że jest tak, jak napisała?