Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arytmia serca pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy jeżeli miałam robione wszystkie badania krwi, magnez, potas, tsh itd. Malam RTG klatki piersiowej, EKG 3 razy i echo serca i badania wyszły bardzo dobrze (tylko na EKG pisało coś o tachykardii), osluchowo dobrze, ciśnienie zawsze dobre to i tak mogę mieć arytmia serca? Bo biorę leki na spowolnienie pracy serca i niby jest okej, ale serce bije normalnie a ja mam wrażenie że mi wali szybko albo bije wolno, a po chwili bardzo szybko i potem znowu wolno. Czy to może być arytmia? Do kardiologa idę dopiero za tydzień.

Gość gość
To niedługo ,tam wszystkiego się dowiesz

Gość gość
No tak, ale wczoraj mój sąsiad zmarł podczas snu na arytmie i się wystraszylam, a badania miałam robione 2 miesiące temu więc trochę się denerwuje :p

Gość gość
Holter był robiony?

Gość sara

Moge polecić Simple niby małe takie niepozorne urządzenie ale mierzy ładnie, wydajnie, szybko.

Gość marta

W zestawie SmartCardio + DuoControl kupowałam ostatnio dwa urządzenia od Sanity i jestem zadowolona z obu tak samo. Ciśnieniomierz Smart rzeczywiście inteligentny, bo bezpośrednio złączony z mankietem bez przewodu, a jeśli chodzi o pulsooksymetr to mierzy szybko, precyzyjnie, też nie mam uwag.

Gość dariaa
Dnia 21.05.2019 o 15:23, Gość marta napisał:

W zestawie SmartCardio + DuoControl kupowałam ostatnio dwa urządzenia od Sanity i jestem zadowolona z obu tak samo. Ciśnieniomierz Smart rzeczywiście inteligentny, bo bezpośrednio złączony z mankietem bez przewodu, a jeśli chodzi o pulsooksymetr to mierzy szybko, precyzyjnie, też nie mam uwag.

Mam ten sam pakiet, czyli ciśnieniomierz Smartcardio + Duo control do mierzenia natlenienia hgb. Bardzo precyzyjne przyrządy, wygodne w podpięciu i całej obsłudze.

Gość iok

Kupiłem na prezent od Sanity Serce Plus a drugim dziadkom Seniora i ogólnie oba ciśnieniomierze działają ok, są zadowoleni tak więc myślę, że do oferty tego producenta warto zajrzeć po sprzęt bo mają sporo interesujących propozycji, które będą się dobrze sprawdzać.

Gość Kuba

Ja korzystam z Easy Med Geratherm i ogólnie jestem zadowolony, wygodny ciśnieniomierz, nie był też jakoś szczególnie drogi.

Gość anja
Dnia 19.09.2019 o 13:00, Gość iok napisał:

Kupiłem na prezent od Sanity Serce Plus a drugim dziadkom Seniora i ogólnie oba ciśnieniomierze działają ok, są zadowoleni tak więc myślę, że do oferty tego producenta warto zajrzeć po sprzęt bo mają sporo interesujących propozycji, które będą się dobrze sprawdzać.

Tez polecam Serce Plus