Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna111

Czy to moze byc ciaza???

Polecane posty

Gość Niepewna111

Hej, chcialam zaczac od tego ze jestem dziewica, probowalismy uprawiac z chlopakiem seks 5 sierpnia w prezerwatywie jednak tak mnie bolalo ze przestalismy. Nie bylo penetracji ani wytrysku. Jednak piescilismy sie troche, dotykal penisem moich miejsc intymnych jednak bez penetracji i jak powtarzam wytrysku nie bylo. Raz mo wsadzil palec w pochwe tylko raz. Okres spoznia mi sie juz 5 dni... Nie wiem, czy jest mozliwe zebym byla w ciazy czy sobie to wmawiam? Nie moge spac ani nic ciagle sie stresuje... Wiem ze stres tez opoznia okres i zdarzalo mi sie to wiele razy ale pierwszy raz mam chlopaka i sie martwie xd Dodam ze juz dawno skonczylam 18 lat

Gość gość
Spokojnie mam to samo, u mnie doszło do pettingu z wytryskiem, chłopak poszedł od razu umyć dłonie i ja również wiec nie ma możliwości ciąży na 99% Mi się spóźnia 6 dzień. Twój mózg zaczyna panikować i obie wmawiamy sobie ciąże. Ja próbuje dać na luz chociaż ryzyko ciąży jest większe u mnie niż u ciebie...

Gość gość
Dotykał twojej pochwy penisem bez prezerwatywy? Jesli tak jest jakieś bardzo małe ryzyko ciąży, zrób test ciążowy i będziesz wiedziała ;)

Gość gość
nie zgodze sie , autorka mowi ze u niej chlopak dotykal ja swoim siuskiem , ty od razu bylas sie umyc wiec szansa na ciaze wieksza jest u autorki tego tematu . Zrob test i daj znac jak poszlo

Gość gość
Tak,to jest w 100% ciaza.

Gość Niepewna111
Przed chwila zrobilam test, wyszedl negatwyny, nie bylo nawet najmniejszej kreseczki. Troche mi ulzylo nie powiem xd Jedank moglby juz ten okres przyjsc. Dotykal ale nie bylo wytrysku ani nic jak mowie, wiec w sumie wiem ze szanse byly niewielkie ale potrafimy sie wkrecac wiem jak jest xd Najgorsze ze nie mam zadnych objawow zblizajacego sie okresu, objawow ciazy tez nie mam, no zupelnie nic. Mysle ze to stres, nie sadzilam ze az tak potrafi on namieszac, zwlaszcza ze mialam go sporo, chlopak wyjechal niespodziewanie do pracy za granice, wspolne wakacje nie wypalily wiec, musze pisac prace magisterska xd

Gość gość
Ja tez panikuje i przez to 6 dni po czasie bez okresu... daj znać jak już dostaniesz :)

Gość Niepewna111
Jasne, mam nadzieje ze nam sie pojawi wkrotce ;) Chociaz powiem, ze kiedys przed matura czy wyjazdem przyjaciela za granice na stale nie mialam okresu przez miesiac, nawet dluzej xd Wtedy wiedzialam ze kiedys on przyjdzie ale jak sie z kims jest wszystkie racjonalne tlumaczenia odpadaja i tylko jest ta jedna najgorsza mysl xd

Gość gość
Ja właśnie miałam regularne w miarę cykle ale jak trzeci dzień się spóźniał to już ani jeść ani spać. A do zapłodnienia nie moglo dostać bo zaraz partner poszedł się umyć i nawet mnie nie tknął. Ehhh nic tylko czekać

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiac sex w tak młodym wieku d****o

Gość gość
już gówniara bierze sie za sex co za patologia

Gość gość
Żadna z nas seksu nie uprawiała ;) trzeba dokładnie czytać a nie chamskie komentarze wstawiać

Gość gość
jaki chłopak wkłada palec do pizzdddyyy co za zboczek zerwij z tym *****czem

Gość gość
młode k***wki matki musza byc dumne z puszczalskich corek

Gość gość
oby zeby jedna i druga byla w ciazy

Gość gość
Niestety ku twojemu wielkiemu rozczarowaniu- nie ma możliwości na ciąże :)

Gość gość
Bog was pokarze

Gość Niepewna111
Naprawde nie rozumiem skad w ludziach tyle nienawisci, juz nigdzie nie mozna normalnie porozmawiac i otrzymac odpowiedzi a nie tylko glupie teksty

Gość gość
Niepewna, niestety są ludzie i parapety, nie przejmujmy się, w naszych sytuacjach ryzyko ciąży jest praktycznie nieistniejące.

Gość gość
młode k***wki daja d**y przed slubem

Gość gość
Cześć niepewna, dostalas @?

Gość Niepewna111
Jeszcze nie, ale dopiero od wczoraj zaczelam sie mniej stresowac, wiec pewnie troche musze poczekac. Kupilam sobie witaminy, dzisiaj mam zamiar herbatke z krwawnika slyszalam ze reguluje okres i od przedwczoraj przykladam do brzucha goracy termofor. Ehhh no zobaczymy.

Gość gość
Ja już po dwóch testach- po 30 sekundach już jedna kreska. Zastanawiam się czy to nie są jakieś zaburzenia hormonalne, mój cykl zawsze trwa 32 dni a tu tydzień spóźnienia :(

Gość gość
To źe nie pokazało ci teraz ciąży to nie dowodzi ze nie jestes w ciąży . Ciaza może wystąpić z kilkudziesięciu godzin opóźnienia . Nie byłabym taka pewna . Moja koleżanka zaliczyla ciążę patrząc na film erotyczny i jak to wytłumaczysz .

Gość gość
I znowu głupie komentarze... a ja się urodziłam bo moją mamę pszczoła zapyliła kiedy usiadła jej na głowie ;)

Gość Niepewna111
Ja wczoraj zrobilam drugi test i znow negatywny. Coz pozostalo tylko cierpliwie czekac i sie nie stresowac.

Gość gość
Ja już po trzecim teście który wyszedł negatywnie, ale okresu ani widu ani słychu :(

Gość Niepewna111
U mnie tez na razie nic. Mysle ze to wina stresu, samo nakrecanie sie ze to moze byc ciaza moglo znacznie go opoznic. Nastepny test zrobie w sobote jak nic sie nie pojawi. 10 dni po spodziewanym terminie miesiaczki testy sa juz najbardziej wiarygodne, najlepiej nawet robic po 2 tygodanich. Ehh trzeba czekac na luzie, zrelaskowac sie. Wszystko bedzie dobrze ;)

Gość gość
Moj wyczekiwany okres po 8 dniach spoznienia nareszcie do mnie zawitał!!!

Gość Niepewna111
To dobrze ;) Licze, ze moj w koncu tez sie pojawi xd A mialas wczesniej jakies objawy, bol podbrzusza czy cos? Czy przyszedl nieoczekiwanie? Bo mnie nic nie boli... Kompletnie nic