Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polak z czarną

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar wyprowadzić się z zadupiam Rozważam Warszawę i Europę Zach. Na pewno wyjazd do Warszawy to mniejsze ryzyko, będę uważany za swojego i nie będzie mnie dotykał szklany sufit jak emigrantów za granicą, wynagrodzenie po uwzględnieniu siły nabywczej i regularnych odwiedzin w rodzinnym domu(żarcie za darmo)są niewiele niższe niż na Zachodzie. Widząc same toksyczne kobiety w mojej rodzinie uprzedziłem się do Polek. Czy w Warszawie można znaleźć jakieś cudzoziemki? Czy Polak ma szanse u rodowitej Angielki czy Szwedki? Wydaje mi się, że jako rodowity Polak w Polsce będę przez np. Afrykanki postrzegany jako osoba o wysokim statusie, nie sądzę, żebym miał szanse u Angielek w Anglii, ale wśród imigrantek np. z Afryki owszem

Gość gość
W*********j chamie z Polski, tylko Polki są fodne uwagi

Gość Ja_Dyzio
''będę uważany za swojego i nie będzie mnie dotykał szklany sufit jak emigrantów za granicą'' - w Warszawie 'nie' będziesz uważany za 'swojego' , w Warszawie jako przyjezdny będziesz uważany za słoika , tak to już jest , dopiero DRUGIE pokolenie jest w Warszawie uważane jako 'warszawiak' ale chyba tak jest wszędzie przyjęte, czyli jadąc do pracy do Londynu będziesz tyrał jako 'przyjezdny' a dopiero dziecko urodzone w UK ze związku, które ma obywatelstwo w UK będzie uważane za 'angola' ! Tak, znam kilku Polaków, którzy zostali na stałe w UK i ożenili się z Irlandkami, Szkotkami, Brytyjkami , przyjechali na Wyspy GOLI i Weseli , zostali zaakceptowani przez Brytyjki i prowadzą własne firmy , - czy w Warszawie można poznać jakąś 'czarną' ? oczywiście można i wiele 'czarnych' zna język polski znakomicie, ponieważ urodzili się w Polsce , czy można w Warszawie poderwać 'czarną' ? można próbować aż do skutku, mnie się nie udało poderwać, ponieważ 'podryw' czarnej to jak z podrywem 'cyganki' lub innej Romki, która obawia się zadawać z facetem z innej kultury wiary lub kultury , czyli Cyganka się obawia reakcji Cygana aby nie oberwać po twarzy i nie malować fioletowych oczu ! Jednym słowem, z Polką urodzoną w Polsce każdy Polak ma szansę aby porandkować , z 'kolorową' przybyłą do Polski nie namawiam nawet do rozmowy , ponieważ będziesz leczył podbite oczy na fiolet ! Druga strona medalu to film : PAPIEROWE MAŁŻEŃSTWO reż: Krzysztof Lang https://www.youtube.com/watch?v=3n19cXk_TVY - Polka i durny Angol , to się może udać taki związek, Angolka i Polak , może się udać taki związek , czarna i Polak - mało prawdopodobne !

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Związek Polaka z czarną ma małe szanse zarówno w Polsce jak za granicą i niezależnie czy się urodziła w Europie, bo jej rodzina i współrodacy traktują ją jak swoją własność? Dobrze rozumiem?

Gość Ja_Dyzio
chyba coraz mniej jest facetów na tej PLANECIE , skoro coraz więcej kobiet 'białej rasy' decyduje się na związek z facetem 'czarnym' ,

Gość gość
Częściej się dycydują, bo częściej mają z nimi sryczność?

Gość gość
Omijajcie panowie nasze rodaczki szerokim łukiem

Gość gość
Warszawa to tygiel imigrantów, pełno kolorowych, ale też chore psychicznie muzułmanki, przestępczość, mafie imigranckie, napastowanie kobiet na ulicach przez Afrykanów i Arabów, ale jeszcze nie tak chamskie jak na Zachodzie. U Azjatki i mulatek znajdziesz dziewczynę na bank, bo tylko szukają białych. Pełno takich par teraz widzę.

Gość gość
To w końcu idzie taką poderwać w Warszawie czy nie?

Gość gość
Nie chcę wyjść na rasistę, ale coś ci napiszę.W metrze spotkałem raz czarną dziewczynę z afro na głowie. Nie chodzi o wygląd jako taki, bo to sprawa gustu, ale odrzucił mnie zapach. Był jakiś taki nieprzyjemny. Potem przeczytałem w necie, że istotnie pod tym względem rasy się różnią i zapach nasz, dla nich też może być nie miły. W sumie czarne kobiety mnie nie pociągają, a to była kolejna cegiełka na "nie".

Gość gość
Haha idiota myśli że ma szanse u jakieś kobiety z zachodu :D Naiwniak :D :D No może u takiej z nizin społecznych :D

Gość gość
Mnie czarne kobiety bardzo pociągają o ile są zgrabne. Chciałbym uprawiać seks z ciemnoskórą np. Brazylijką albo Afrykanką. Jednak nie chciałbym mieć dzieci które byłyby kolorowe :O W cebulackiej Polsce byłyby przez każdego traktowane gorzej niż g****o

Gość gość
W brazylii nie mieszkają czarne kobiety, tylko mulatki lub kobiety rasy białej. Białych jest tam ponad 40% w populacji. Afrykanka. Jak rozumiem taka rodowita z nigerii? Wydatne wargi, twarde(dla nas męskie) rysy twarzy, b. małe piersi?

Gość gość
Autorowi chyba chodziło o to, że nie podoba mu się uspodobienie Polek i to właśnie ono skłania go do szukaniq cudzoziemki

Gość gość
gość dziś A ktoś cie tu trzyma na siłę? Jaki ci nie pasuje to wypier/dalaj zagranicę

Gość gość
Jak nie mieszkają w Ameryce Płd czarne skoro ma Chaturbate sporo widuję czarnych stamtąd

Gość gość
15:21 Może on jest patriotą i chciałby aby jego ojczyzna zmieniła się na lepsze i kolorowe dzieci mogły stać się jej pełnoprawną częścią?

Gość gość
I tak żadna was nie zechce a hedyny kontakt z Murzyniami będziecie mieli ja Chaturbate

Gość gość
Omijanie Polki szerokim łukiem

Gość gość
Szwagier polecał czarnulki

Gość gość
4 lata mieszkam w UK, więc chyba już co nieco wiem, na ten temat. jeśli "czarnula" jest obywatelką brytyjską - to na nic więcej poza romansem i przygodnym seksem nie masz co liczyć. POLaczek ze swoim obywatelstwem jej nie imponuje. poważnego związku nie zawrze, bo Murzyni to bezwzględni rasiści i nawet jeśli Ona do ciebie coś poczuje, to rodzina - a zwłaszcza męska część - szybko wybije jej to z głowy (wybije - dosłownie). natomiast romans i przygodny seks są ryzykowne - one mają z reguły wielu kochanków (czarnych) a tamci wiele kobiet. inna sprawa jeśli masz już bryt paszport - a ona nie ....

Gość gość
Niektóre Murzynki są bardzo seksi. I w*******ie się z białym mają za nobilitację. Sam się napaliłem na cudne czarne uda takiej jednej - ale z pewnych względów musiałem się tylko obejść widokiem i późniejszym poskromieniem konia na bazie zdjęć czarnej ślicznotki z Digital Desire :D

Gość gość
21:39 A jeśli oboje bez obywatelstwa?

Gość gość
to nic z tego nie będzie. Murzyni nie akceptują sytuacji gdy jakiś Białas posuwa (zdobywa) ICH kobietę. to działa tylko w drugą stronę. wtedy nawet dzieciaki są w miarę akceptowalne. a tak to tylko i wyłącznie duże ryzyko utraty zębów....

Gość gość
natomiast - wracając do wcześniejszych wątków - zgadzam się - POLczyny należy omijać kilometrowym łukiem.

Gość gość
Wy k****arze! Wolicie czarne c****a od naszych słowiańskich???

Gość gość
Myślę że autor gada totalne farmazony dorabiajac do tego ideologie , niech powie prawdę ze poprostu polskie kobiety nim gardzą a nie wymyślą ze jest uprzedzony , gdyby nie miał problemu z kobietami i lecialyby na niego, nawet by nie wpadlby na taki pomysł

Gość gość
Autor jest bardzo młodym człowiekiem a jego dotychczasowe kontakty były dosyć przelotne. Ma w domu złe wzorce, widzi jak traktowany jest jego ojciec i nie chce być tak traktowany przez swoją potencjalną wybrankę

Gość gość
Hahahah. C**y zgłosiły jego odpowiedź do modki i teraz wypisują elaboraty. Buhahahaah