Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was tez tak szybko zbiera sie brud pod meblami

Polecane posty

Gość gość

pod lozkiem czy pod szafka tv.

Gość gość
Tak. Widze to szczegolnie ze mamy robota do odkurzania iRoombe, i tam gdzie nie dojedzie (jakies szczeliny za lozkiem itd) to jest roznica miedzy podloga po której jezdzi a kilkoma szparami gdzie nie wjezdza. A mamy wszedzie panele ciemny orzech wiec kurz widac. Mieszkamy ponadto za miastem. Ale w sumie problemu nie ma, bo biore wilgotna scierke i przelece raz na tydzien tych kilka miejsc, a robot jest zaprogramowany na odkurzanie co drugi dzien

Gość gość
odkurzalam w sobote w tych miejscach wczoraj mylam podloge tak powierzchownie a dzis zmiotlam podloge i przy okazji pod lozkiem i szafka i cala szufelka.piachu kotow. skad az tyle tego.

Gość gość
To ja z 14:01. A masz zwierzeta, dzieci? Bo ja nie mam, to dez duzo daje. A dziecko mam jedno, 4-miesieczne, wiec ono nie brudzi. Zauwazylam ze najgorzej jest gdy wieje mocny wiatr, bo unosi ten caly pyl i wtedy faktycznie szybciej brudzi sie i kurzy. Czasem gdy sasiad skosi lake to tez jest duzo brudniej plus kurz na oknach. Z drugiej strony domu graniczymy z lasem i od tej strony jest faktycznie czysciej. Mam do tego wlosy za lopatki, wiec dochodza wlosy na podlodze. Musze przyznac ze najwiekszy problem to mam z oknami, kurz w katach latwo wilgotna scierka zjechac, a okna mam wszystkie do samej podlogi plus dwa polaciowe :/ i to jest bardziej problematyczne

Gość gość
mam 1 dziecko 9 latke.wlosy tez wszedzie. do tego mieszkamy na parterze blisko drzwi wejsciowych do klatki. i tez sie wszystko do mieszskania nosi.okna tez szybko sie brudza.

Gość gość
U nas tez się tak kurzy, nie wiem skąd.. Moze to dlatego ze male dzieci biegają, a to w butach wlecą zanim zdążę zdjąć itp. Co tydzień odsuwam komody i za nimi i pomiędzy sprzątam bo inaczej jest warstwa kurzu i to naprawdę widoczna, mimo ze mamy biale panele. Lóżko tez musze przesuwc zeby wjechać odkurzaczem i mopem.

Gość anulinna
oczywiscie. zwlaszcza przy dwojce dzieci, psie i kocie. ale dlatego kupuje sobie na dniach ten nowy electrolux (me prowadzilo recenzje na lajfie na fb i mnie przekonali). i obym juz nie miala tego problemu, bo pod wiekszosc mebli wjedzie.

Gość Hoppka
hmm ja mam Mamibota i dla mnie sprzęt ten się doskonale spisuje w takich sytuacjach! ładnie sprząta, sierść kota w znika a wiadomo ze przy dziecku to jest dość istotna sprawa! no i ceneowo znacznie lepiej niż ten sprzęt z górnej półki!

Gość iwobeta
anulinna, dzieki za info, obczailam o co chodzi z tym electroluxem i slinka mi cieknie na sama mysl o nim :/// echh potrzeby rosna i rosna...