Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baba na olx sprzedaje kurtkę z pepco, jako Zara.

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wytrzymam. Co z tupet. Wiem, ze z pepco bo mój syn miał taką. Nowe były po 50zł, a ta używana sprzedaje za 49 zł i jeszcze klamie, ze to zara. Z deklem ma?

Gość gość
a zara to jakis luksusowy sklep ? zwykle dziadowskie szmaty tak jak w innych sieciówkach, moja mama tymi łachami podłogę myje albo kibel wyciera jak dziadek naszcza na podłogę i deske

Gość gość
A gdzie napisałam ze luksusowy? Chodzi mi o sam fakt kłamstwa.

Gość gość
Metkę widziałaś? Mój syn miał kiedyś kurtkę z cubusa a w pepco były potem identyczne.

Gość gość
To pokaz te kurtkę z kubusa bo jakoś ci nie wierzę. I nie jestem autorką żeby nie bylo

Gość gość
Sama se pokuszaj foty, bede jakiejs wiesniarze zdjecia wklejala do internetu...Kretynka...

Gość gość
Bo kłamiesz. Skąd mam wiedzieć co wpisać w Google skoro nawet nie wiem o której z kubusa piszesz? Po co kłamać w tak blahym temacie? Tylko po to aby napisać na przekór autorowi?

Gość gość
Milcz wstretna raszplo, moze se sprzedawac kurtke z ciucholandu i nawet za 900 zl a tobie nic do tego wiesniaro w butach za 2 dychy!

Gość gość
A wyzywaj mnie ile i jak chcesz. W doopie cie mam. Widać jak cię boli to ze zostałas przyłapana na kłamstwie.

Gość gość
Wał się w cyce nędzna imitacji kobiety!

Gość gość
Podaj linka autorko to zobaczymy co to za "Zara"

Gość gość
Ale ja też widziałam kurteczki identyczne są i Pani sprzedająca pepcowa chciała jako Zara sprzedać

Gość gość
Robię screeny i do zobaczenia na wiocha pe el Buahhaha jak się zra jak kwasy. Buhahahahahha :-D

Gość gość
Hahahahaha

Gość gość
No bo teraz wszystko porównują do zary, gdy wejde do jakiegos sklepu to sztuczne damulki sklepowe pierwsze co to p*****la ze to na Zare zrobione lub "Zarowe" , jak to slysze to uciekam z takiego sklepu , w butikach tak p*****la

Gość gość
Były kiedys takie białe kurtki a'la Bomberki dla dzieci w Zarze-białe w kwiatowe wzory od dołu jakby do połowy. Mi sie osobiście nie podobały ale co kto lubi. Pozniej w pepco były identyczne jeszcze koloru miętowego! Kupiłam niegdyś sukienkę w sklepie "only" maja tam wiele "dzikich" rzeczy i takich niestandardowych. Sukienka piękna w kolibry. Co pozniej widziałam w reservedzie??? Tą samą kiecke! Kupuja gotowe produkty i doszywaja swoje metki. Ot i co!

Gość gość
Autorka to zywe gowna!!

Dopóki nie widać metki, nie ma co osądzać. Rzeczy w różnych sklepach są podobne. Być może szyją je te nawet same firmy, tylko finalnie metki są inne.