Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odbieracie telefon jak dzwoni teściowa?

Polecane posty

Gość gość

Powiem że relacje między nami nie są super. Ona nie dzwoni do mnie jak wie, że jestem chora tylko pyta męża jak ja się czuję, co dla mnie oznacza brak szacunku bo dzwoni do mnie jak coś chce albo jak mąż nie odbiera.

Gość gość
Ja jestem teściową i nigdy nie dzwonię do synowej. No chyba, że czegoś chcę. No bo niby o czym mam z synową rozmawiać? Piszę to całkiem serio. Ja nawet do córki nie dzwonię , jak coś chce to niech zadzwoni. Nie jestem z tych co to codziennie muszą wiedzieć co się dzieje. Im mniej wiem, tym lepiej się czuję.

Gość gość
do mnie w ogóle nie dzwoni i dobrze mi z tym. wolałabyś żeby codziennie do Ciebie wydzwaniała?

Gość gość
Nigdy do mnie nie dzwoni teściowa, ogólnie ma mnie gdzieś. Do męża wydzwaniała ale dołączył jej nr do grupy blokowanych i jest spokój.

Gość gość
Kiedyś było tak że kilka razy w tyg dzwoniła ale odkąd powiedziałam jej ze nie może nami rządzić I robić co chce z moim synem to był spokój. Wydaje mi się że cokolwiek musi się dowiedzieć to może się dowiedzieć od męża. Tak to jak jesteśmy u nich czy oni tu, ona nie słucha co do niej się mówi i potrafi wyjsc jak jeszcze do niej gadasz... Jak nie chce mnie słuchać to po co w ogóle dzwoni? Nie chce żeby dzwoniła do mnie codziennie. Wolę żeby wcale nie dzwoniła bo dostaje nerwicy. Tylko nie wiem czy to nieładnie nie odebrać :/

Gość gość
mja chyba nawet nie ma mojego nr telefonu:) zawsze dzwoni na nasz domowy albo do swojego syna

Gość gość
Ja odbieram, troche pogadam i jest OK :-)

Gość gość
do nas dzwoni na skype bo mieszkamy za granica. Srednio 1-2/tyg. Odbieram prawie zawsze (no chyba ze wiem ze np za chwile musze dziecko karmic czy ktos ma przyjsc, wtedy po prostu oddzwaniam pozniej), pogadamy 10-15min i tyle. Ogolnie mam bardzo fajna tesciowa wiec nie mam z tym problemu.

Gość gość
Też się dziwię po co dzwonić do synowej? ani to koleżanka ani rodzina,o czym z nią rozmawiać.

Gość gość
To macie szczęście. Moja do mnie nie dzwoni tylko do synusia swojego ale za to przychodzi niestety prawie codziennie. Nie dobrze mi już od tych wizyt.

Gość gość
zabron jej

Gość gość
Do mnie dzwoni sporadycznie, ja do niej tez :-)

Gość gość
Odbieram, mamy z tesciowa calkiem ok relacje i czesto sobie plotkujemy przez telefon.

Gość gość
nie odbieram zablokowalam ja,dzwonila bez przerwy,ba nawet pisala smsy jak cos jej nie pasowalo i wyzywala sie na mnie,nie mam z nia kontaktu juz dlugi czas,m rzadi bo chciala rozwalic nasz zwiazek,bedzie znow natretna to rozstane sie z m,mam dosc jej przez te 10 lat!