Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna piszaca taki sms się na mnie obraziła?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to forum dla kobiet, ale wlasnie dlatego tutaj piszę, ze potrzebuje kobiecego spojrzenia na sprawę. Ostatnio troche nie odzywalismy sie do siebie z pewna dziewczyna- kilka dni. ale nie dlatego, ze sie poklocilismy tylko wolalem poczekac az ona sie odezwie teraz bo zwykle to ja pierwszy sie odzywam. NIe jestesmy para co wazne, choc ja bym tego chcial I napisałem jej smsa, ze za nia tesknie i mam na nia ochote i co u niej ,a ona mi odpisała cos takiego: " U mnie wszystko dobrze ,w weekend bylam w tatarch slowackich ze znajomymi choc pogoda srednio sie udała, a w czasie tygodnia mialam troche pracy. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez wszystko dobrze. Pozdrawiam :)" Jest obrazona, czy nie? Zwykle jest troche bardziej wylewna

Gość gość
Nie :) Nie odpuszczaj

Gość gość
Nie jesteście parą, ale się bzykacie? :O

Gość gość
tak, ale ja bym chcial z nią być, ona woli sie spotykac bez zobowiazan bo tak mi powiedziala

Gość gość
Jak tak i odpisała to znaczy że pogrywa z Tobą - udaje ona że robi ona cos niby fajnego bez ciebe abys był zazdrosny i ją gonił

Gość gość
podnosze

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Olej. Ze szmaty jedwabiu itak nie zrobisz

Gość gość
nie obraziła się, ale jeśli się bzykacie i to Ona nie chce związku, to dystansuje się od Ciebie emocjonalnie i nie chce żeby uczucia weszły w grę, Z TWOJEJ STRONY, bo z jej strony ich nie ma....

Gość gość
wiem, bo byłam z jednym gościem na takiej zasadzie. Mój największy błąd. On chciał wszystkiego, ja niczego, oprócz tego,co było i później, gdy on się zakochał, to i tego nie chciałam już. Koniec końców, chłopak miał depresję. Nie polecam nikomu wchodzić w takie chore układy.

Gość gość
przeviez to nie zobowiazujca znajomosc

Gość gość
Nie obraziła się, tylko obcią/gała przyjaciołom ba Słowacji, nie chce mieszać żeby nie mieć ewentualnych problemów z ustaleniem ojcostwa, wszystkie te bardziej rozgarnięte tak robimy :-)