Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezczelne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Wróciliśmy od znajomych po spotkaniu.. Oni mają dwójkę dzieci (7 i 3 ) .myslec ze to było ostatnie wspólne spotkanie. .zjednej strony szkoda z drugiej dosyć tych stresów Dzieci nie umieją się bawić ,zawsze kończy się jakimś incydentem My mamy 4 latka ..nie powiem ze jest aniołem ale nikomu nigdy nie robi krzywdy. .jest ogólnie grzeczny i fajnie bawi się też z innymi dziećmi Ich dzieci zawsze stwarzają sytuacje które stresują To rodzina która ma dużo pieniędzy,a dzieci myślą że mogą wszystko. .oni przychodząc do nas robią bałagan ,wyjadaja wszystko z lodowki. .nie żałuję nikomu ale wypadałoby spytac a nie grzebać po kuchni nadgryzac jabłka jedno po drugim i zostawic Kiedy my do nich chodzimy to rodzice zajmują się soba ...tzn dryneczki. .rozmowy i krzyki ciągle krzyki na dzieci ze ma być spokoj itp... Ich starszy syn 7 lat ma brak respektu. .mnie klepie po tyłku ..Ma głupie odzywki. .mojego syna bije popycha straszy Dzisiaj przeszedł sam siebie ... Dorośli siedzieli przy stole ..ich starszy syn usiadł na sofie kolo mojego męża ..zaczął się z nim siłowa na ręce ..kopać i mój mąż się z nim droczyl Ja powiedzialam zostaw go żeby on się nie uderzył o stół. .jakoś tak spontanicznie to powiedzialam. .teraz msm wyrzuty bo ten chłopak się Wściekł i ze złości ze mój mąż się z nim droczyl uderzył "z liścia twarz mojego męża! !! Mój mąż ze niepotrzebnie się odzywalam. .hak bym nie wiadomo co zrobiła Nie umiem pojąć jak 7 latek może mieć takie nerwy i uderzyć dorosłego człowieka w twarz!???a znajomi nic. ..posłał go do pokoju ..bez przepraszam itp Po drodze jeszcze gnojek krzyczał coś g****o, że nie przydzie do nas .. Ja ubrałam buty i poszłam mialam dość I tak jest prawie zawsze ..urodziny mojego syna tez zepsuł. Wszyscy die bawili tylko oni h hukiem wyszli I przez to szkoda ze my dorośli pewnie się już nie dogadamy

Gość gość
Jeszcze trochę, a rodzice tego dzieciaka sami będą się go bali.

Gość gość
jak on moze cie klepac po tylku?? masakra ;), a swoja drogą to kiedyś w biurze pracy synek był z mausią i mama taka była egegancka dama, a on juz z nudów na koniec jej kiecke podniósł do góry hehe i wszystkie kobiety stamtąd i męzczyzni w kolejce mieli ubaw haha. Dodam, ze to nie w Polsce było ;). Przestan sie z Nimi spotykac i tyle!!!

Gość gość
Wiele razy padały słowa typu ..Ty stary huju.. Tak odzywa się 7 latek do rodziców w złościach Dzieci przez to ze maja wszystko nie doceniają kiedy im się coś przyniesie ..nie znają słowa przepraszam. .dziękuję .. Widziałam w oczach koleżanki kiedy wychodzilismy ze nie była zadowolona ze wychodzę i zostawiamy bałagan z zabawek..moje dziecko posprzatalo hak poprosiłam ale ich córka zrobiła teatr Będąc wielokrotnie u nas nigdy ale to nigdy nie posprzatali. .nigdy! Mało tego zdarzyło się ze wynoszą zabawki ...np ulubione wagoniki mojego syna chowając po kieszeniach

Gość gość
Mowie do męża ze moim zdaniem tl by wypadało na ich miejscu przeprosić za niego! !!i jemu kazać przeprosić Przysięgam ze do teraz jestem w szoku bo jac inaczej zostałam wychowana. . Za takie coś nie usiadł abym tydzień na tyłku Nawet nie zrobiłabym tego po pierwsze Normalnie hak jakaś patologia

Gość gość
beztroskie wychowywanie dzieci

Gość gość
bede miec problemy wychowawcze ,to dopiero poczatek