Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczyłem się w szarej myszce

Polecane posty

Gość gość

serio nie sądziłem że coś takiego mnie spotka,ja 32 lata ona 21 ale ona przynajmniej tak mi sie wydaje jest bardzo dojrzała powazna i pracowita. By nie zanudzać i nie zapesać napiszę do dziewczyn - czy spróbować sie z nią umówić na kawę? Nie jestem dla niej za stary? Jesteśmy oboje kolegami z pracy,fajnie mi sie z nią gada, ona jest chyba troche niesmiała bo mało mówi ale czuje ze chyba jej sie podobam.

Gość gość
Różnica wieku jeszcze do przejścia

Gość gość
Tylko ją nie ładuj w cacao na pierwszej randce ! Ewentualnie lodzik z połykiem i do domu !!

Gość gość
nawet nie wiem czy sie zgodzi na tą kawę ale chyba spróbuję ... fajna dziewczyna, miła,uprzejma i spokojna, do tego pracowita i pomocna. Wyjdzie to spoko,nie to swiat sie nie zawali.

Gość szry
za rok, dwa uslyszysz ze jestes za stary. olej sikse, sam stwierdziles ze "SIE WYDAJE". no wlasnie, SIE WYDAJE

Gość gość
o co chodzi z tymi niesmiałymi tygrysami?

no najpierw się rumienią i spuszczają oczy, a potem odgryzają mężczyźnie to i owo:( obiekt uczuć autora też pewnie jest taki jak ja:(

Gość gość
spoko będę ostrożny;) jak coś zacznie mi nie pasować do całosci układanki to jakoś sie wymiksuję

Gość gość
Pracujecie razem i ona jest szarą myszką a ty gwiazdą firmy? :-D ...i się zauroczyłeś jak pedał?

Gość gość
Ten pedał jak się zmęczy czytaniem książek z Becka idzie na su trzepać pod ciężarne.. idz bliźniakom sudocremem wory nasmarować

Gość gość
Jesteś trochę starawy dla niej. Gdybyście mieli po 5 lat więcej to bylibyście na podobnych poziomach pomimo róznicy wieku.

Gość gość
Nie wstyd Ci autorze? Zostaw ja dla rownolatka Ty cwane miałeś 21 lat to za starymi babkami się nie oglądałeś. Uważam,że szkoda jej dla Ciebie.

Gość gość
szry dziś za rok, dwa uslyszysz ze jestes za stary. olej sikse, Tak bierz przykład z Macrona weź emerytkę najlepiej kulawą to ci daleko nie ucieknie