Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tyle kobiet robi sobie tatuaze na calej rece? Nie pomysla ze niedlugo beda

Polecane posty

Gość gość

Matkami... Przeciez to tak tandetnie wyglada. I paskudnie. Dziecko sie urodzi i taka mama wydziarana Masakra

Gość gość
Nie widza nic zlego w byciu wytatuowana matka bo w tym nie ma nic zlego

Gość gość
A jeśli która NIE CHCE być matką?Poza tym, xuj ci do cudzych decyzji w sprawie tatuażu, niemoto.

Gość gość
Szczyt obciachu i taniości.

Gość gość
Ja tatuaży nie mam, ale matką raczej też nie będę. Zresztą co to ma do rzeczy.

Gość gość
Jak ktoa jest na tyle dojrzaly zeby miec dzieci to juz dawno wyrosl z fazy pytania innych czy cos jest "obciachem"

Gość gość
Ale to okropnie tandetnie wyglada nie rozumiecie???

Gość gość
bo są patolkami...

Gość gość
Ja uważam że to świetnie wygląda :) moja mama z chęcią bym sobie zrobiła ale nie może bo taka pusta baba jest dyrektorka źle na to patrzy. Co śmieszne raz przy rozmowie obrażała ludzi z tatuażami że są glupi, są flejami, patologia, mówiła że tacy ludzie nie umieją zawierać znajomości itp itd tyle że nie wiedziała że moja mama ma 3 tatuaże (ale w miejscach gdzie tego nie widać) a jaka jest moja mama? - mądra, zaradna, każdy ja lubi, zawsze uśmiechnięta, jest bardziej ogarnięta od tej dyrektorki (wszystko jej tłumaczy), uwielbia czystość (jest trochę pedantka nawet), ogólnie ludzie uważają ją za wzorowa pracownicę, koleżanki za świetną przyjaciółkę, rodzina za wspaniałą matkę i żonę, nie raz jak idzie przez miasto to dastaje komplement czy to od kobiety czy mężczyzny Więc jak dyrektorka dowiedziała się że ma (mama sama jej powiedziała xD) to od razu mówiła że tatuaże są fajne...

Gość gość
Mialam podobna sytuacje :) mam bardzo duzo tatuazy, ale zima ich nie widac. Promotor ktory bardzo chcial mnie przyjac na studiach zrobil kiedys maly najazd na ludzi z tatuazami. Bardzo mu bylo glupio jak zdjelam bluze :D

Gość gość
A wydziarany tatuś to nie obciach? Tylko mamusia? Dla ciebie tandetnie wyglądają tatuaże, dla mnie tlenione blond włosy i narysowane brwi, co nie znaczy, że uważam, że takie kobiety nie powinny być matkami... Tatuaże krzywdy dziecku nie robią, więc nie wiem o co masz ból du..y.

Gość gość
pomidory też są podobno trujące :) wolę mieć wytatuowaną mamę niż taką jadowitą jędzę jak niekóre osoby na tym forum

Gość gość
Ręce, nogi, plecy, szyja w tatuażu toż to jest chore. Ludzie Leczcie się. Do końca życia będziecie tak chodzić. :(

Gość gość
tyle za to zapłaciłam, że tooochę by mnie zdenerwowało jakby to nie było do końca życia

Gość gość
dla dziecka to chyba miłe miec fajnych rodziców. Lepsza mama z tatuażem niż taka sztywna matrona

Gość gość
A Ty jak na starość będziesz wyglądać? Jak modelka? Będziesz Tak samo pomarszczona jak ta z tatuazem. A widziałaś niektóre babcie w mini i dekoltem? Ale bez tatuażu? Wyglądają tandetne i ochydnie. Może ich zacząć wieszać,by nie razić Ciebie w oczy? Niech każdy się nosi jak lubi,a wy nie jesteście od oceniania. Jeden lubi tatuaże inny cale życie będzie capil tak,że kopyta wywalisz. Jeszcze inny bedzie nosił skarpety do sandalow i miał tunel w uszach.

Gość gość
z dwojga złego wolę babcię której wystaje ogon smoka spod rękawa niż taką w mini :D

Gość gość
Tatuaże nie są wcale tanie. Do dobrych salonów zawsze kolejki. Nie mam tatuażu, ale nie przeszkadza mi, że ktoś ma. Ludzie różne dziwne rzeczy robią. Dla mnie normalniejsza jest osoba z tatuażem niż na przykład moja ciotka, która każe co 5 lat rozebrać pomnik na cmentarzu, bo ktoś obok ma ładniejszy. Bidulka chodzi bez zębów, bo kamieniarz sporo kosztuje. Nikt mi nie wmówi, że trzeba mieć źle w głowie, żeby sobie zrobić tatuaż. Teraz więcej osób go ma, niż nie ma

Gość gość
a jak nie będą matkami?

Gość gość
Widziałam filmik kobiety która będzie matką i tatuaż ma nawet na twarzy. I co z tym zrobisz?

Gość gość
up

Gość gość
Obrzydliwe są te cale rękawy wytatuowane. Wole czysta, jasną skore, zwłaszcza u kobiet, a nie całe łapy w bazgrołach.

Gość gość
Bo jest chwilowo na to Hallo i robia by sie dowartosciowac lepiej by jezykow sie uczyly obcych a nie chore tatuaze robia i myska ze sa takie fajne Smieszy mnie to

Gość gość
Co to za obsesja z tymi językami? I jak tatuaże przeszkadzają w nauce języków obcych? :D

Gość gość
Nie obsesja tylko jada takie gaski w swiat tatuaze maja nie potrafia nic powiedziec tylko Hello zenada Zreszta po co komus na cale zycie slad na ciele co to znaczenie zwierzat

Gość gość
chodzi mi o założenie, że jak ktoś ma tatuaże to nie zna języków obcych. Mieszkam na stałę za granicą, na co dzien posługuję się językiem obcym i tatuaże które mam w żaden sposób mi w tym nie przeszkadzają. Odpowiadając na pytanie "po co" - bo mi się to podoba.

Gość gość
Tylko nie wszyscy chca tatuaze ja nie mam i tak zostanie

Gość gość
Naprawdę? Nie wszyscy?! To mnie dopiero zaskoczyłaś! Nigdy nie pomyślałabym, że nie wszyscy mogą chcieć tatuaże. Muszę przestać przywiązywać ludzi do krzeseł i tatuować ich na siłę :D