Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhdhd

Brat mnie masturbował

Polecane posty

Gość gośćhdhd

Witam. Mam 17 lat. Moja orientacja waha się ale zdaje mi się że mógłbym być też z chłopakiem więc chyba jestem Bi. Mój o rok starszy brat zawsze miał powodzenie u dziewczyn, jest przystojny i ma za sobą Jakies związki i seks. Ja raz próbowałem z dziewczyną ale nie wspominam tego miło. Od tej pory nie mogę znaleźć nikogo dla siebie. Mój brat o tym wie. I pewnego wieczoru kiedy obaj byliśmy podpici przyszedł do mnie do łóżka, zaczął mnie całować i dotykać. Broniłem się ale był silniejszy i mnie rozebrał i bawił się moim penisem który szybko stanął. Byłem strasznie skrępowany ale jakimś cudem doszedłem. Potem kilka dni brat mnie unikał a ja byłem w szoku ale kurde podobało mi się to i chciałbym chyba jeszcze raz. Co mam zrobić? :(

Gość Teppic
Zaakceptować swoją seksualność i zacząć grać w drugiej drużynie.

Gość gośćhdhd
Ja siebie akceptuje, mam świadomość że niektórzy mają uprzedzenia do innych orientacji ale co mam zrobi, taki już jestem. Ale brat jest raczej hetero. Zawsze był więc czemu mi to zrobił? Powiedział że od dłuższego czasu chciał bo widzi że się męczę i tyle, nic więcej nie wyjaśnił ale widzę że dziwnie się zachowuje, szuka ze mną kontaktu cielesnego w sensie czasem niby przypadkiem mnie dotyka albo pogłaska po plecach. Chciałbym z nim pogadać ale trochę mi głupio i się wstydzę

Gość gość
przełam wstyd i zacznij z nim rozmawia na ten temat