Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

Hejka. Pisze tutaj bo juz nie wiem do kogo sie zwrócić z pomocą. Otóż sprawa dotyczy mojej matki. Roznie to bywa, zawsze rodzice troche krzyczą, nie dziwie sie. Ale to, co robi moja mama jest juz przegięciem :/ jestem na skraju załamania. Zawsze jak wraca z pracy ja szybko wychodze z domu i wracam późnym wieczorem żeby od razu położyć sie spac. Drze sie na wszystkich, za wszystko i ciagle. Za największe blachostki. Juz w progu zaczyna sie afera. Jest pedantką i to nie jest tak ze poprostu nie lubi balaganu. Ona sprząta CIAGLE. Przysięgam ciągle. Nawet gdy jest czysto. Ja zawsze staram sie posprzatac mieszkanie przed jej przyjściem bo jakby nie bylo ogarnięte to by mnie chyba zabiła. Nie raz mnie poszarpała, rzuciła we mnie kubkiem lub cos. A przyp*****la sie o wszystko i sie drze. Za jeden talerz w zlewie, za to ze kabel nie zwinięty. Tragedia. Z taka osoba nie da sie normalnie porozmawiać, czy w ogóle funkcjonować. Nawet nie mozna czasami zjeść, bo ona posprzatala i nie wolno wejść do kuchni... Mieszkanie jest male, ciężko nawet nie zwracać na nią uwagi bo mieszkanie jest male.. Pomóżcie błagam :/

Gość gość
Wyprowadź sie , ja tak zrobilam , jedyne wyjscie

Gość gość
Nie da się Tobie pomóc , bo trzeba by mamę wysłać do psychiatry albo psychologa ze względu an fakt że to zamiowanie do porządków to po prostu FOBIA . A fobie leczą własnie tacy lekarze . Wątpię byś dała radę mamę namówić na terapię więc nie mam pojęcia jak można Ci pomóc. Jedyna rada to jak tylko będziesz mieć taką możliwośc to wyprowadź się z domu .

Gość gość
Mamy nie zmienisz , zawsze bedzie furiatką a ty powinnas wyfrunąć juz bo taka kolej rzeczy, mama jest juz wami zmeczona

Gość gość
"Nie da się Tobie pomóc , bo trzeba by mamę wysłać do psychiatry albo psychologa ze względu an fakt że to zamiowanie do porządków to po prostu FOBIA ." fobia? puknij sie w łeb. obsesja jak już, mania. fobia to lęk a nie obsesja. sam idź się leczyć. ja osobiście bym sugerowała robić wszystko na odwrót, niech sama zauwazy problem, a zauwazy go wtedy szybciej. po prostu zostawiaj nasyfione i wyvchodz z domu jak teraa. miej wyebane a bedzie ci dane.

Gość gość
gość 14:25 " puknij sie w łeb. obsesja jak już, mania. fobia to lęk a nie obsesja. sam idź się leczyć." Sorki autorze że cię zdenerwowałam , zwykły lapsus językowy bo miałam na myśli właśnie obsesje , no cóż bywa że czasem użyjemy złego wyrazu ale przecież wiadomo o co chodzi w mojej wypowiedzi .

Gość gość
Może zamieszkaj u mnie wdpulczuje tobie , szkoda mi ciebie , ze toba poniewiera tak. Przytulam,jak ci pomuc.