Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena01

Dlaczego nie chce się całować?

Polecane posty

Gość Lena01

Ostatnio mój chłopak mało mnie całuję/przytula. Za każdym razem kiedy byliśmy w pomieszczeniu gdzieś razem to od razu siadał i się do mnie tulił,całował. A Teraz? Mało co siedzi gdzieś osobno ja na łóżku a on na jakimś fotelu jak go pytam co jest to mówi że wszystko ok

Gość gość
To nie jest wszystko ok., wyraźnie wieje chłodem .No cóż,związek się wypalił a może nawet chłopak już gdzie indziej jest duchem a czasem może i ciałem.........?

Gość gość
Moze powinnas dokladnie umyc zeby?

Gość gość
brzydzi się ciebie dlatego nie chce całować i jest z tobą z braku laku bo nikogo innego na horyzoncie niema

Gość gość
Mój też nie całuje, podobno nie brzydzi się tylko nie lubi. Nie bądź naiwna- brzydzi się jak mój, tylko boi się powiedzieć. To byłby koniec i on o tym wie. Miej Go w d...ie jak ja mam swojego i żyj po swojemu bez wyrzutu sumienia. Powodzenia.

Gość gość
1. Śmierdzi Ci z papy 2. Pocałunek większość ludzi traktuje osobiście. Jeśli nie jesteś mu bliska to nie licz na to. Albo nie lubi ale to juz raczej Może też być zaangażowanie zaangażowanie inna zwłaszcza jeśli wcześniej całował bez problemu.

Gość gość
gość dziś Mój też nie całuje, podobno nie brzydzi się tylko nie lubi. Nie bądź naiwna- brzydzi się jak mój, tylko boi się powiedzieć. To byłby koniec i on o tym wie. Miej Go w d...ie jak ja mam swojego i żyj po swojemu bez wyrzutu sumienia. Powodzenia. X Nie bądź taka glupia jak autorka powyższego postu. Miej honor i odejdź, jeśli on nie chce wyjaśnić.