Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę tego kraju

Polecane posty

Gość gość

Tylu chamów i nietolerancyjnych ludzi nie ma w cywilizowanych krajach. Tutaj nienawidzi się każdego kto jest inny, chory, biedny, niepełnosprawny. Nie dośc że tacy ludzie mają okropnie ciężkie życie i masę problemów to jeszcze są wykluczani społecznie, ludzie okazują im pogardę, nienawiść i lekceważenie. Żałosny kraj.

Gość gość
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

Gość Patrycja2604
A uważasz że w innych krajach jest inaczej? Znam kulturę wielu krajów i według mnie powinnaś się cieszyć że jesteś Polką bo gdybyś urodziła się w kraju o innej kulturze, innych zasadach itd. to dopiero byś płakała. Nie ma co narzekać i tak jak napisała osoba wyżej - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Mnie tylko denerwuje brak tolerancji dla społeczności LGBT w Polsce, nic więcej.

Gość gość
Patrycja dobrze gada, polać jej!

Gość gość
Oczuwiście, mam doswiadczenie z pobytu w innym kraju. Ludzie są mili, życzliwi starają się pomóc. Nikt nie gapi się na ciebie natarczywie, karcąco jak w przypadku Polakow. U lekarza otrzymałem za darmo cała reklamówkę leków, w pracy mogłem spokojnie pracować bez większego wysiłku za duże pieniadze, nikt mnie nie poganiał, dostalem paczkę odzieży od sąsiada, inny czlowiek ktorego ledwo znałem zaprosił na piknik z rodziną, w Polsce to za darmo można tylko w morde dostać

Gość gość
Patrycja dobrze gada, polać jej! X Zamiast pusto gadać, powiedz lepiej co konkretnego zrobiłaś dla innych, pewnie nic albo byĺa to pomoc na niby czyli garść frazesów.

Gość gość
hooj w doope pedałom, chorzy umysłowo

Gość gość
a bingol twierdzi że to raj i wszystko 4x tańsze, więc jak to jest?

Gość gość
To wyp2erdalaj jak ci sie tu nie podoba

Gość gość
Taaa tylko byś chciał brać autorze , a co ty dałeś jak pomogłeś innym ? Zamiast brać , trzeba było oddać biedniejszym od siebie , Nie rozumiem czym się tu chwalisz .

Gość gość
Patrycja2604 dziś Mnie tylko denerwuje brak tolerancji dla społeczności LGBT w Polsce, nic więcej. xx czyli już wiadomo jakie masz preferencje i dlatego to cie boli, bo jakoś brak tolerancji np. dla osób z downem, cię nie boli.

Gość gość
Ja w swoim źyciu spotkałam dużo wspaniałych ludzi jednak uważam że autorka ma sporo racji i moim zdaniem powodem podłości czy niegodziwości ludzi w Polsce jest jej historia, ostatnio czytałam książkę Sowieci Piotra Zychowicza, książka jest o tym jak komunizm upadla człowieka i robi z niego szmatę. Polska przecież dopiero od 89r jest normalnym krajem i ludzie nie zdążyli się jeszcze zmienić na to trzeba pokoleń

Gość gość
Nie tylko sowieci. Polska byka krajem od zawsze podzielonym na panów i chamstwo. Szlachta poniewierała chłopstem jak bydłem, Polacy mieli opinie azjatów. Okrutnych, bezwzględnych. Teraz 90 procent ludzi w Polsce to wyzwoleni niewolnicy, pełni nienawiści, żądzy zemsty, tepi ludzie. Przez setki lat byli zdegradowani do poziomu bydła i niestety to widać, słychac i czuć.