Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraElwi

Młodsza siostra podsłuchuje jak uprawiam sex

Polecane posty

Gość siostraElwi

Hej! zauważyłam ze moja młodsza siostra podsłuchuje mnie gdy uprawiam sex z moim nowym chłopakiem.... mam 21 lat i mieszkam jeszcze z mama i młodszą siostrą w mieszkaniu 3 pokojowym. nigdy sie nie kryłam że uprawam seks bo to przecież normalne w zwiazku... (z reszta tak jak i rodzice w sypialni jak jeszcze był ojciec :P) Matką to trochę tak, ale siostrą się nie przejmuje gdy jeszcze chodzi po mieszkaniu.. I Mam do was pytanie dziewczyny.... Czy podsłuchujecie jak ktoś z rodzeństwa sie bzyka w pokoju obok? wiem/ wiemy, że gdy tylko zaczynamy to ona wyjatkowo czesto przechodzi obok pokoju lub do łazienki ktora jest bardzo blisko na przeciw moich przeszklonych drzwi... potrafi stać obok i nasłuchiwać.... zauważyliśy ze tak jak nigdy, zostawia otwarte dzwi do swojego pokoju gdzie nigdy tego nie robiła ;p Najlepsze jest to że mi to nie przeszkadza a nawet chce wiecej i co gorsza jęcze aby brzydkie rzeczy mi robił.... co sądzicie o tym? czy to możliwe i normalne gdyby sie masturbowała przy nas? czy sie martwi że mi krzywde robi XD nie wieszajcie tylko psów na mnie :P

Gość gość
marne prowo

Gość gość
Ile lat ma siostra?

Gość gość
Pewnie tes by chciala k***ska

Gość słodkiptys
Witaj, @siostraElwi . Z jednej strony może się martwić o ciebie, a z drugiej strony jest ciekawa tego tematu. Podczas twojego stosunku może się masturbować a zarazem wyobraża sobie jak, to ona będzie robić

Gość gość
Seksic się chce,a z mama mieszka :/ jak jesteś taka dorosła by wlazic do łóżka z facetem to bądź taka dorosła i się wyprowadz,a nie mamie pod dachem doopy dajesz. Wstyd. Jeszcze siostrze daje podsluchiwac zamiast strzelić młodą w łeb. Zryta głowę masz czy co?

Gość gość
Masz zrytą bańkę. Rób wszystko, żeby ani mama ani siostra tego nie słyszeli. Porażka

Gość gość
najlepeij zaloz knebel

Gość gość
Sama tak podsłuchiwałam , jak siostra sprowadzała do domu chłopaków i bzykała się z nimi.Mieszkałyśmy w piętrówce,my dwie u góry.Ona jest 4 lata starsza i często zmieniała chłopaków. Miałam 16-17 lat i zabawiałam się słuchając odgłosów z jej pokoju. Potem jak zaczęłam chodzić z chłopakami , to była moją powierniczką w tych sprawach a teraz jesteśmy dorosłe i rzadko zdarza nam się do tego wracać.Było minęło.