Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jednak nic z tego ...

Polecane posty

Gość Cleo1976
Czasami trzeba właśnie odpuścić.Stres wpływa hamująco na płodność.I źle na miłość małżeńską.Zdarzają się nawet przypadki naturalnych ciąż po in vitro lub po adopcji dziecka.Kiedy pragnienie trochę "odpuszcza" nagle się udaje.Polecam zdrową dietę, suplementy i mniej stresu.Będzie dobrze!

Gość gośćagaa
kurcze dziewczyny nie obrazcie sie, ale napisala ze przez 2 lata byl seks spontaliczny i nic a teraz kolejne 3 lata,musi byc drugie dno, trzeba tylko poszperac

Gość gośćta od maki
dokladnie cleo tak jest a przypadkow,ze kobieta zaszla po adopcji jest cale mnostwo! Zawalacie swoja głowe problemem i idziecie z takim stresem do lozka a to wielki błąd.Jesli chcecie miec dziecko postawcie na dobry spontaniczny sex,w malzenstwie wiadomo,ze czasem o to trudno ale maca przyjdzie z pomocą-zapewniam ;)

Gość gość
14:21 a co ona takiego napisala? ze lekarze mowia, ze sa zdrowi? Mojej ciotce mowili to samo przez 8 lat i zaszla w ciaze w wieku 40 lat. A tez juz wszystkich wyzywala od konowalow i siebie obwiniala bo wujek mial podobno idealne plemniki. Jak zaszla to lekarz powiedzial jej ze jak widac cierpliwosc poplaca i czasem tak po prostu jest. Na zajscie w ciaze maja wplyw rozne czynniki nie tylko choroby. Nie trzeba ludzi od idiotow od razu wyzywac.

Gość gość
ja na miejscu autorki bymzrobila jeszcze test na wrogosc i ciekawa jestem czy zrobila hsg bo jesli nie to zaden lekarz nie moze stwierdzic ze jest ok

Gość gość
wezcie już dajcie spokój z moim problemem. Nie jestem autorką to po pierwsze. Po drugie może i jestem bezpłodna, ale do tej pory opierałam się na opiniach lekarzy, bo na czyich miałabym? Na użytkowniczkach tego forum, które mnie wyzywają od idiotek? Jesli tak bardzo wam to ulzy to ok nie mogę mieć dzieci. Lepiej? Ja już i tak się z tym pogodziłam co łatwe nie jest szczególnie gdy ci mówią,że możesz mieć, a w ciążę nie zachodzisz. Skupcie się na problemie autorki, a mój odpuście.

Gość gośćta od maki
Dlatego warto wesprzec sie suplementem.

Gość gośćta od maki
Ja nikogo nie nazwalam tu idiotką i pisałam do autorki. A Tobie mogę tylko pogratulowac, ze odpusciłas, teraz tylko mądrze pokieruj swoją dietą i...bawcie się dobrze :) Znikam 🖐️

Gość gość
halo dziewczyno uspokój sie i nie sluchaj tych lasek. Kto powiedzial ze nie mozeszmiec dzieci,nie przesadzaj sama teraz 5 lat sie staralam i co? udalo sie po inseminacji(po pierwszej) ale niestety pozamaciczna w kolejnymcyklu startujemy znow z inseminacja,pytalam czy robilasc test na wrogosc sluzu i droznosc jajowodow?

Gość gość
14:28 Nazwała kobiety, które zachodzą w ciążę patologia.

Gość gość
robiłam. Miałam chyba wszystkie mozliwe badania robione. Każdy lekarz mówi, że mam normalne szanse na zajście w ciążę. No niestety ja tego nie widzę.

Gość gość
po pierwsze nie nazwałam kobiet zachodzących w ciążę patologią:O Napisałam jedynie, że patologia się mnoży jak króliki co akurat jest prawdą, ale nie oznacza też, że wszystkie rodziny wielodzietne ową patologią są:O Naucz się czytać ze zrozumieniem i przeczytaj co ty pierwsza do mnie napisałaś i jak mnie nazwałaś. Nikt normalny i kulturalny nie prowadzi w taki sposób dyskusji.

Gość gość
dla mnie takze teksty typu gowno, idiotka, pieprzyc sie to podchodzi pod patole. No sorry ale agresja kobieto az bije z ciebie a moze to frustracja?

Gość gość
a podchodzilasdo inseminacji? mnie 5 lat sie nie udawalo a po 1 inseminacji zaskoczylo

Gość gość
14:48 napisałaś że jak zachodzą bez problemu to patola i ja nic nie pisałam pierwsza że jesteś idiotka, nie tylko ty i ja piszemy na tym forum. Pa :/

Gość gość
I umiem czytać ze zrozumieniem więc sobie poczytaj Ty co napisałaś o 14:01

Gość Spageteria
Staraliśmy się dwa lata. Kiedyś przeczytalam w którymś z wątków taką radę, by kochać się co kilka dni a nie co 1-2 (lepsza sperma), w okolicach dni plodnych w pozycji z tylkiem w górę i tak chwilę (5 min) zostać. Zaszlam w pierwszym miesiącu prób i teraz mówię o tym komu się da :)

Gość gość
mój post z 14:01 był odpowiedzią na post 13:55. Może przeczytaj go zanim się do mnie przyczepisz.

Gość SPAGETERIA
(Kochaliśmy sie co 4 dni)

Gość gość
Spróbuj z olejem z wiesiołka. Łykaj kapsułki od pierwszego dnia cyklu aż do wystąpienia owulacji. Sama zauważysz zmianę konsystencji śluzu ;) Najlepszy polski wiesiołek Gal w zielonym opakowaniu. No i wyluzuj, bo im bardziej się spinasz, tym bardziej twój organizm się buntuje i robi ci na złość :)

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !