Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię głębokich pocalunkow. Wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Pytam calkiem serio. Wydaje mi sie ze jestem odmiencem bo wszyscy znajomi lubią i dziwia mi sie. Mam chlopaka od 3 lat, wczesniej mialam 4 zwiazki które trwały 3-9 miesięcy i chlopacy nie byli zadowoleni,podejrzewam że to miało wplyw na zakończenie związków. Normalnie się przytulalismy,piescilismy itp z obecnym stracilam dziewictwo. Ogolnie jak to sie mowi , nie jestem "kloda " -ani w lozku ani na co dzień , mam spory temperament. Jestem mloda bo mam 22 lata i niewiem skąd mi sie to wzięło.. Przecież nie będę za każdym razem się zmuszać ..

Gość gość
Najważniejsze , żebyś loda robiła z połykiem !

Gość gość
dobra przestan klamac powiedz prawde ze to niech przez calowanie porzucaja cie faceci tylko przez to ze .....

Gość gość
Nie zmuszaj sie. Ja tez nie przepadam za glebokimi pocalunkami. Przeciez mozna inaczej sie calowac delikatnie :)

Gość gość
To polub głębokiego loda ! Żeby cię facet pociskał aż po same migdały :-D

Gość gość
Jak tacy niewyzyci jesteście to idźcie do burdelu. Godzina 200 zł czyli jakiś tydzień pracy :D lepszy tydzień w pracy niż spamowanie na forum 🖐️

Gość gość
8:56 dokoncz mysl;)

Gość gość
gość dziś Nie zmuszaj sie. Ja tez nie przepadam za glebokimi pocalunkami. Przeciez mozna inaczej sie calowac delikatnie  x A co Twoj chlopak na to?

Gość gość
Nie mam chlopaka a meza ;) Nie narzeka ;) Mozna sie calowac delikatnie, lekko podgryzac warge. W sumie to nigdy nie rozmawialismy na ten temat. Dotarlismy sie i wiemy co lubimy. Nie kazdy lubi przeciez to samo.

Gość gość
sikasz na klate męża ? .