Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić obcej kobiecie w dowód wdzięczności?

Polecane posty

Gość gość

Może to głupie ale po porodzie jestem w sali z kobietą, która urodziła swoje trzecie dziecko i jest to jedyna osoba, która bez mrugnięcia okiem i sama z siebie pomaga mi przy dziecku, tzn, pomaga mi w przystawianie do piersi, wszystko tłumaczy, pokazała mi jak pielęgnować dziecko itp. Na personel szpitala liczyć nie można a ona mi we wszystkim pomaga z uśmiech na twarzy. Chce się odwdzięczyć, co będzie dobrym pomysłem na prezent?

Gość gość
Jeśli karmi to coś co może zjeść suszone owoce lub jakiś sok dobry lub coś dla maluszka

Gość gość
Ja bym kupiła czekoladki.

Gość gość
Czekoladki ;)

Gość gość
Bombonierkę, ale możesz wcześniej dyskretnie zapytać czy lubi słodycze i czy nie jest przeciwniczką ich jedzenia podczas karmienia.

Gość gość
O matko, jeśli założono wątek tylko po to by zareklamować tę szkatułkę to zwątpiłam.

Gość gość
Tu autorka, nie mam nic wspólnego z tą reklamą. Ta babeczka jutro chyba wychodzi zresztą ja też. Wiem że karmi i jej starsze dzieci miały jakąś nietolerancję i nie jadła czekolady. Pomyślałam żeby podarować jej właśnie czekoladki to by dała najwyżej starszym dzieciom a po za tym chce jej dać poprostu kwiaty. Czy to dobry pomysł? Mąż by kupił jutro rano bym jej dała.

Gość gość
Szkatulka jest brzydka. Czekoladki/kwiaty/ubranka dla malyszka lub vos dla niego

Gość gość
ptasie mleczko lub czekoladki

Gość gość
A może bon upominkowy np do jakiejś drogerii? Mogłaby wybrać coś dla siebie. To zależy też, ile chciałabyś na to przeznaczyć.

Gość gość
Kup jej jakies fakocie dla dzieci. Plus maly bukiecik kwiatkow.

Gość gość
Raffaelo albo merci duże :-)

Gość gość
O co to chodzi z jakąś szkatułką bo nie widze żadnego linka

Gość gość
Został usunięty.

A może coś bardziej zaskakującego i niespodziewanego. Na http://4gift.pl/ znajdziesz taki prezent. Skoro jest to ktoś obcy dla ciebie to może to być np. kubek w sweterku lub inny kubek. Czekoladki odpadają bo jest to matka karmiąca.

Gość gość
WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O WON kuvrvvo z tym spamem!!! :O