Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Achtung N w o

Polecane posty

Gość gość
Może jakaś wrozba dla mnie? Jakub.

Gość gość
A artykuł jak najbardziej ciekawy. Oglądałem już mase podobnych :)

Gość gość
propaganda nwo ma słuzyc wspieraniu nastrojów nacjonalistycznych i idzie w parze z równie mocno promowanym na youtubie antagonizowaniem państw narodowych nagonce na występowanie z sojuszy paktów na zamykanie granic utrudnianie wymiany handlowej zwykłym ludziom z nagonka na emigrantów z rozdrapywaniem starych historycznych ran itd itp. a to oczywiscie cześc polityki dziel i rządź oraz zwiekszania popytu na złom ze zbrojeniówki jak również oczywiście porzygotowania do kolejnego konfliktu światowego

Gość gość
nwo istnieje od co najmniej kilkuset lat i jest juz z deka leciwą ideą

Zatem jak widzisz przyszły świat bądź teraźniejszy? Czy ma pozostać tak jak jest a ostrzeganie przed NWO jest gorsze niż sama propaganda?

Przyszly swiat wyglada tak ze bdzie wiece ludzi wiecej rzezi wiecej importow bedzie wzrastalo globalne ocieplenie i nie bedziemy mieli czym oddychac albo nas wszystkich burze takie jak ostatnio wyooncza tylko ze bedzie ich 3 razy wiecej. Zostaniemy odcieci od pradu internetu telewizji w kranach nie bedzie biezacej wody. Czeka nas zaglada i ci co sie nie przygotuja beda umierac tragiczna powolna smiercia z powodu ciezkich upalow i braku tlenu

Gość gość
Hmm... Moze dotyczyc mojego sukcesu badz i porazki zawodowej. Kobiety ktora niwdawno temu poznalem. Jakub