Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo krotki "okres" przy tabletkach anty

Polecane posty

Gość gość

Od prawie roku biorę tabletki anty Vibin mini. Okres dostaje zawsze albo w poniedziałek albo we wtorek czyli po 2 lub 3 tabletce placebo i trwa on około 3 dni ale poprzedzony jest plamieniami i kończy się w ten sam sposób czyli plamieniem. Problem polega na tym, że we wtorek dostał mocnych plamień/prawie okres tylko bardzo ciemny wręcz brązowy, wczoraj tj w środę miałam normalne krwawienie z bólami brzucha itd. Jednak dzisiaj nic już nie ma. Żadnego plamienia krwawienia itd. W tym cyklu nie wydarzyło się nic nadzwyczajnego, nie brałam antybiotyków, nie wymiotowałam itd. Czy to normalne czy powinnam już lecieć po test? Będę wdzięczna za kazda pomoc.

Gość gość
różnie to bywa, ja brałam tabletki anty przez jakiś czas TYLKO z powodu cery - i wtedy także zdarzały się krótsze, dłuższe krwawienia, to nie oznacza od razu ciąży! :D

Gość gość
Teraz jak tak nad tym myślę to on mi się skraca chyba z cyklu na cykl. Mam wrażenie jakby ciągle był o dzień krotszy. Chyba czas do gin

Gość gość
czy bierzesz tabletki codziennie o tej samej porze? to ważne i tez moze miec wplyw

Gość gość
Zawsze wieczorem. Wahania do 3h ale przecież na ulotce napisane jest że 12h opóźnienia jest "niebezpieczne"

Gość Cleo1976
To normalne.Tabletki blokują normalny mechanizm hormonalny więc krwawienia mogą być skąpe.

Gość gość
dokładnie, to całkiem normalne :) Ja przy pigułkach vines mam okres 3 dni, a wcześniej prawie 10 dni :(