Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode Polki to straszne k***y

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio przygotowałem sobie małą prowokację i zamieściłem na kilku stronach ogłoszenie o darmowym lokum dla studentek w zamian za miło spędzony czas razem (wiadomo o co chodzi :D). Szczerze mówiąc byłem bardzo sceptycznie do tego nastawiony, ale szybko się zdziwiłem. W życiu nie spodziewałbym sie, że dostanę tyle wiadomości od młodych puszczalskich k***wek, które skłonne by były ****ać się z obcym byle mieć darmowe lokum na swoje nic nie warte studia :D

Gość gość
Bo widzisz, kiedyś to było nie do pomyślenia, dziewczyny się szanowały i były szanowane, a dziś to co najpiękniejsze w życiu, dla młodego pokolenia stało się zwykłym towarem. Sprzedają cnotę, potem siebie za kasę, albo płacą sobą za ciuchy, lokum, kosmetyki itd. Szmaty, nie dziewczyny, gdzie uczucia? Jakie domy potem stworzą swoim mężom i dzieciom? Tragedia!

Gość gość
Racja! Potwierdzam! Już przestałem szukać,pozostawiłem to losowi,jak się jakaś znajdzie to dobrze,a jak nie to nie będę płakał

Gość gość
Alez to nic nowego, zawsze tak bylo. Tak dziala tez wiekszasc malzenstw "szanujacych sie" kobiet. Seks i wychowywanie dzieci za untrzymanie. Nie odkryles wiec Ameryki.

Gość gość
Ja nie znam takiego przypadku, ale niech ci będzie. Natomiast znam biedne studentki, które chodzą ubrane byle jak i nikt ich nie szanuje przez to.

Gość gość
Wiesz, szanuje się człowieka, nie za to jak jest ubrany, ale za to kim jest.

Gość gość
Tylko w teorii, radze ci zejść na ziemię.

Gość gość
gość dziś Tu się mylisz, moja żona skończyła ten sam kierunek co ja, poznaliśmy się na studiach, pracujemy oboje i zarabiamy podobnie. Mieszkanie kupiliśmy razem i razem w nim pracujemy, bliźniaki są nasze, więc na zmianę wstajemy do nich w nocy, opiekujemy się nimi oboje, co myślisz, że mężczyzna nie potrafi ugotowac, wyprasowac, czy zmienić pampersa :-) U nas, jak u większości naszych znajomych nie ma takiego pojęcia, że ktoś kogoś utrzymuje za coś :-) żyjemy razem