Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadzia x

Czy trener mnie podrywa

Polecane posty

Gość Jadzia x

Od pewnego czasu chodzę na zajęcia fitnessu do klubu. Zajęcia prowadzi bardzo miły facet, ogólnie zawsze to otaczają jakieś dziewczyny, A to żartuje z innymi pracownikami klubu, a innym razem z klientkami. Na zajęciach zawsze się do mnie uśmiecha i szuka kontaktu wzrokowego. Często podczas zajęć podchodzi do mnie, opowiada i zartujemu. Od pewnego czasu jego spojrzenia nabrały intensywności, kiedy na niego nie spojrzeć, jego wzrok jest na mnie. Całe zajęcia aż do przesady wodzi bez skrępowania za mną wzrokiem i się uśmiecha. Czasami komplementuje, zawsze dopytuje się o moje samopoczucie. Na powitanie zawsze podaje dłoń i z reguły moja dłoń potem z małą ochotą wypuszcza. Ostatnio dowiedziałam się że cztery opowiada innym o mnie, że jestem sumienna, że ambitna i takie tam. Gdy na zajęcia przyjdzie nowy facet pilnuje mnie jak pies, karci to nawet za niewinne spojrzenie w moją stronę. Staram się trzymać go na dystans, ale facet mi się szczerze podoba... Podrywacz? Czy to coś więcej?

Pewnie szukasz słów dodających odwagi i rozwiewających wątpliwości , czy aby na pewno chłop cię podrywa. Szczerze mówiąc jeśli jest taki śmiały jak opisujesz, to pewnie już by zdążył rzucić pytaniem o randkę. Najlepszy scenariusz - myśli, że nie wypada randkować z podopieczną z siłowni (chociaż w sumie czemu). Najgorszy scenariusz - lubi się bawić dziewczynami, dawać im takie fałszywe nadzieje.

Gość Jadzia x
Wiem że mnie próbuje uwieść nie jestem naiwna, zastanawiam się tylko czy można się spodziewać czegoś dobrego po trenerze fitness

Gość Jadzia x
Już mnie zaprosił na spotkanie ale odmówiła...

Gość Jadzia x
Przystojny, pewny siebie, inteligentny, ambitny, honorowy, ale mam wrażenie że się bawi... Bo czy nie jest to za piękne żeby było prawdziwe?

Gość Jadzia x
Czy któraś z Was dziewczyny umówiłam się że swoim trenerem, jeśli tak jak to się skończyło?

Gość gośćkas
Co u autorki?bo mam podobny problem :( eh Ci trenerzy...