Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raviolli z makiem

Jakiego koloru oczy i włoski mają Wasze dzieci

Polecane posty

Gość Raviolli z makiem

Jakiego koloru oczy i włoski mają Wasze dzieci a jakie macie Wy, rodzice?

Gość gość
Dziecko - włosy jasny blond, oczy brązowe. Mama- włosy ciemny blond, oczy niebieskie. Tata- włosy czarne, oczy brązowe.

Gość gość
Ja oczy zielone, wlosy blond. Maz niebieskooki brunet. Corka oczy niebieskie, blondynka ( jak sievurodzila, miala ciemne). Synek oczy niebieskie i blondasek od piczatku. Tesciowie oczy niebieskie, ciemne wlosy. Moi rodzice szatyni, mama oczy zielone, tata niebieskie.

Gość gość
Jedno ma wlosy blond i niebieskie oczy jak ja, a drugie czarne wlosy i ciemne oczy jak tata:) ale oboje sa bardziej do mnie podobni, nie jestem pewna czy to dobrze.

Gość gość
Syn ma blond włosy, oczy piwne. Włosy mielismy z mezem oboje blond jako dzieci, teraz bruneci.

Gość gość
U mnie synek szatyn z mocno niebieskimi oczami. Ja zielonooka blondynka a mąż ciemnooki brunet

Gość gość
Blondynka z niebieskimi, mąż brunet/szatyn z niebieskimi, dzieci blond i niebieskookie.

Gość Kasia56i4483uo
Córka 12 lat ciemny blond oczy niebieskie Córka 2 letnia jasne blond oczy niebieskie Córka pare dni jaśniutkie blond włosy oczy niebieskie Mąż brunet niebieskie oczy Mama (naturalne) były brązowe niebieskie oczy

Gość gość
Matka - blond włosy, oczy niebieskie. Ojciec - ciemny blond, oczy zielono piwne. Córka - włosy jasny blond, oczy bardzo rzadkie, bo wielokolorowe. Przewaga zieleni z piwnymi plamkami, z niebieską obwódką.

Gość gość
Mama - włosy ciemny brąz podlatuje czarnym (włosy kręcone) z brązowymi prawie czarnymi oczami (uroda takich indyjek arabek). Mąż brunet (włosy proste) z szaro niebieskimi oczami. Syn kręcone włosy brąz z niebieskim oczami Córka włosy proste, brązowo-zielone oczy

Gość gość
Ja włosy ciemny blond oczy niebieskie, mąż też ciemny blond oczy zielone. Dzieci włosy blond : starsze b.jasne ( jak pszenica ) oczy niebieskie, młodsze tez jasne ale taki miodowy odcień, oczy też niebieskie.

Gość gość
Mama - brązowe oczy, brązowe włosy (podobnie jak jej mama i babcia) Tata - niebieskie oczy, brązowe oczy (jego oboje rodzice szatyni, mama zielone, tata niebieskie oczy) Syn (4 lata) - piwne oczy, brązowe włosy (ale jaśniejsze od moich).

Gość muusia
U mnie dzieci blond. Oczy niebieskie. Ja wlosy ciemne oczy piwne. M wlosy ciemny blond a oxzy zielone

Gość gość
i wyszły oba niebieskookie blondasy ?

Gość gość
My mamy oboje ciemne wlosy i zielone oczy a dziecko blond i niebieskie oczy. Dziwne

Gość gość
gość 23:40 - może po dziadkach :)

Gość gość
syn włosy ciemny blond i oczy prawie czarne, drugi syn włosy ciemne oczy szaropiwne (taki dziwny kolor) ja ciemne włosy i oczy piwne, mąż blondyn oczy niebieskie, ale mój ojciec i jego matka czarni, a babcia oczy czarne też prawie, wiec starszy syn oczy złapał po dziadkach i pradziadkach, bo u meża wszystko jakieś takie blade u dziadków i dalej

Gość gość
Ja ciemny blond oczy niebieskie, maz ciemne ale nie czarne brazowe oczy. Syn ciemny blond ale ciemnieja mu caly czas, brazowe oczy drugi jasny blond niebieskie oczy

Gość gość
Dzieci kolor oczu dziedzicza po mamie

Gość gość
syn włosy blond, oczy niebieskie ja włosy czarne, oczy piwne mąż włosy brązowe, oczy zielono szare

Gość gość
Tak 22.38 po matce, zwł gdy ojciec jest Murzynem :D . skąd ty to wzięłaś ?

Gość gość
A z d..upy! Z obserwacji, mlocie!

Gość gość
gość wczoraj Co za bzdura :D Kolor oczu jest wypadkową genów od obojga rodziców, tak samo zresztą jak wszystko inne. Biologię z podstawówki powtórz!

Gość oglądam dużo seriali
jako brązowooka i brązowowłosa żona niebieskookiego blondasa czytam z Wasze posty z nadzieją, że synek ma szanse wdać się w tatę :)