Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chamski maz

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zaczął się chamsko odzywać. .tylko zwrócę mu uwagę o cos a on do mnie tekstami "o c/h/uj ci chodzi" albo że ma mnie pełen "chuj" albo "co się przyp*****lasz"..a później jak gdyby nigdy nic mówi do mnie..zdrobniale po imieniu i coś tam..juz mam tego chama serdecznie dość. .nie odzywam się od 3 dni a zaraz jedziemy na urlop. I nawet się nie poczuwa by przeprosić. .

Gość gość
Objawy braku seksu!

Gość gość
Więcej seksu codziennych czułych gestów o powinno się poprawić. Coś co drażni w waszym związku więc nie Panie panuje nad sobą. Pogadaj z nim o co chodzi dlaczego tak się do Ciebie odnosi. A jak to nie pomoze rozwiedz się.

Gość gość
Za malo sie starasz,zadbaj o niego a napewno się uspokoi i wyluzuje.

Gość gość
Podaj przykład o co mu zwracasz uwage.

Gość gość
jak wyżej. Dobre obciąganko z połykiem i zobaczysz jak wyskoczy z ''koteczkiem'' i ''rybką''. To takie proste a wam sprawia problemy.

Gość gość
Strzel go w pysk.

Gość gość
Kobito moze jest sfrustrowany,przemeczony..Zadbaj o niego,ubierz sie ladnie,pokus go..Wyjdzcie gdzies razem tylko we dwoje,na randke.

Gość gość
A po co sie go ciagle czepiasz,o co ci chodzi?

Gość gość
ja ubieram sie ladnie jestem zgrabna nosze mini zawsze makijasz a moj maz nawet na mnie nie spojrzy nie powie ale ladnie dzisiaj wygladasz i tak od pol roku

Gość gość
a kiedy byl sex ostatnio

Gość gość
mamy przerwe polroczna

Gość gość
Oj jaka biedna. To wyjdź z domu 3 wieczory z rzędu to zobaczysz jak zacznie Cię zauważać :)

Gość gość
"Mąż źle się do mnie odnosi". Odpowiedź: To Twoja wina: za mało seksu, niepotrzebnie się czepiasz, prawdopodobnie jesteś zapuszczona. Czy tu siedzą same muzułmanki? Czy to kolejne ateistyczne mądrości? Posłużę się mądrością pewnego księdza: Nie masz męża w dzień to nie masz męża w nocy. On nie powinien mówić do Ciebie w taki sposób. Zabawne, że wszyscy wsiedli na autorkę, ale nikt nie napisał, że jeśli facet ma problem to powinien normalnie o tym pogadać.

Gość gość
przerwe !pol roku! teraz to ci nie wiem czy pomoze cokolwiek wpuscilas jakas mloda sikse to mu robi dobrze a ty poszlas w odstawke jak mozna do takiego stanu dopuscic?

Gość gość
ja mam meza w dzien dba o dom dzieci na dyskoteki tez wychodze czasem z kolezankami to nawet nie martwi sie czy cala i o ktorej wrocilam

Gość gość
Masz męża i chodzisz na dyskoteki?

Gość gość
z kolezankami na piwo jak ma ktoras urodziny mamy po 30 lat

Gość gość
16:53 wiesz, on może tak się na nią zafochował że postanowił o tym nie gadać i jakoś to znosić a że czasem mu się wymknie to i owo świadczy o jego narastającej frustracji. Autorko, jeśli można wiedzieć to czym spowodowana przerwa? Może tu jest klucz.

Gość gość
Aha dorosły facet strzelił focha i to go usprawiedliwia? Nie widzisz, że to głupie? Boże, kobiety dlaczego stawiacie facetów na piedestale? Jesteście partnerkami, a nie umilaczem życia.

Gość gość
17:01 dziwne, że musicie pić piwo na dyskotece.

Gość gość
Jak jest chamski to pytaj go czemu taki jest. Musisz postawić granicę, bo to jest patologiczne zachowanie. Czy Ty jesteś jego kumplem czy kobietą, której należy się szacunek.

Gość gość
Nie wierzę, że wcześniej nie był chamem, bo normalnemu człowiekowi do głowy nie przydzie tak się odezwać do żony/męża. Chyba, że wyrósł wśród patologii i takie ma normy.

Gość gość
Tu autorka. To nie moja wypowiedź o przerwie w sexie pół roku. Fakt ostatnio kochaliśmy się z miesiąc temu, ale ja nie mam ochoty karmie piersią i biorę tabletki anty i mam słabe libido poza tym nasze małe dziecko ma poważne problemy zdrowotne..i nie w głowie mi sex zwłaszcza kiedy on jest taki chamski. Pytacie w jakich sytuacjach sie tak odzywa..np.namawiał syna by oblał babcie woda a kiedy syn oblał jego to go opieprzyl i sie obrazil na dziecko zaczął gadać ze ma spadać iść sobie do babci. Syn myślał ze żartuje i przyniósł mu jakąś kość i położył na kolana a ten się oburzyl i rzucił ta kością i uderzył syna w raczke ze mu ubrudzil bluze. to go opieprzylam jak się zachowuje w stosunku do dziecka.. a on wtedy ze ma mnie pelen ch^^UJ i mnie sprzeda, inna sytuacja np. jechaliśmy autem i córeczka leżała juz spocona w foteliku i na drugim postoju mowie żeby jej nie wyciągać bo wieje i ze na pierwszym juz ja wyciągnął to wystarczy a on do mnie ze przecież owinalem ja w koc to co się przy//pierda^/lasz..dodam że mówiłam to bez żadnej pretensji. Kilka razy się do mnie chamsko odezwał to mu powiedziałam ze tak sobie może mówić do kolegów i później zachowywał się jakby się nic nie stało, a teraz mu nie popuszcze.. trudno będę miała nieudany urlop najwyżej ale mam dość tego chamstwa.w ciągu zaledwie tyg.odezwał się do mnie tak z 4 razy.

Gość gość
Dodam jeszcze ze jego ojciec tak samo się zachowuje w stosunku do matki tylko ona na to sobie pozwolila a ja nie mam zamiaru podzielić jej losu.

Gość gość
Nie odzywam się do niego od kilku dni i widze ze on nie ma zamiaru mnie przepraszać wręcz jeszcze jest wściekły ze się nie odzywam.. przykro mi widocznie mu nie zalexy

Gość gość
Wzięłaś ślub z prostakiem i tyle. Szczerze wątpię żebyś go tego oduczyła skoro u niego w domu jest to normalne. Wyłóż mu wprost jakich dokładnie słów ma do Ciebie nie mówić ani tym bardziej do dzieci, spróbuj wyjaśnić dlaczego ale skoro to takie bydlę to pewnie do niego nie trafi. Generalnie uważam że kary w związku są śmieszne ale być może się sprawdza przy poziomie intelektualnym twojego chłopa. Ale to tylko pod warunkiem że mu na Tobie zależy bo jeśli nie to nie ma co.