Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upominki od faceta który was kocha

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie .To post do kobiet ,które wiedzą ,że facet ich kocha i czasami wam coś kupi.czy kolczyki pierścionek to jednak powinna dostać każda która kocha?

Gość gość
A po polsku możesz napisać,bo nie za bardzo rozumiem o co chodzi? Co to znaczy,że kolczyki i pierścionek powinna dostać każda którą kocha? To ile on tych kobiet kocha/ł.

Gość gość
Nie chodzi o materializm.obie strony jak.im zależy powinny inwestować czas i coś w związek . Upominki od faceta mogą zdrsdzic jego prawdziwe uczucia . Co dostaliście facetów którzy i tak was rzucili. ?

Gość gość
Facet nigdy mnie nie rzucił Ale pierwszy mój mężczyzna w życiu podarował mi mnóstwo biżuterii,piękne szpilki i inne kobiece gadżety. Mój drugi partner,obecny,podarował mi piękna kolie i złoty łańcuszek. Kupuje mi w prezencie bieliznę,słodkości,kwiaty. Mieszkamy od kilku lat razem więc nie ma już takich prezentów jak to z parą/narzeczenstwem. Pieniądze mamy wspólne wiec jeśli coś mi się podoba to idę ja albo on i mi to kupuje,nie ma już tego zaskoczenia. Ale czasem jest kolacja,wino,jakieś perfumy,wyjazd tylko,że już to planujemy razem. Pracuje w delegachjach i z każdym powrotem do domu coś dla mnie ma. Jak nie ulubione słodycze,to sweter-kocham swetry- to torebkę czy moje ulubione piwo :D pije tylko jeden rodzaj piwa więc kilka razy do roku i jest to dla mnie mega fajne,że jak jest przejazdem czasem,pamięta i chce mu się podjechać do sklepu i kupić.

Gość gość
Czyli cię kochali i kochają.a jednak wydane pieniądze faceta mają znaczenie

Gość gość
To dużo mówi jak facet się zakocha to wiesz...