Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

malamyszka1998

Asystent nauczyciela przedszkola

Polecane posty

Dziewczyny, pom贸偶cie :( W maju sko艅czy艂am liceum i od pazdziernika ide na zaoczne studia na ekonomie. Szuka艂am pracy biurowej, sta偶e itp ale nawet tam potrzeba wy偶szego wykszta艂cenia.. By艂am nawet w jednym z bar贸w typu kebab i sprawdzi艂am si臋 na tym stanowisku i umow臋 mia艂am ju偶 prawie w r臋ku, ale gdy uprzedzi艂am szefa 偶e nie ka偶dy weekend bede dyspozycyjna to podzi臋kowa艂 za wsp贸艂prac臋. No i teraz dowiedzia艂am si臋 , 偶e do jednego z przedszkoli potrzebuj膮 pomocy przy dzieciach, chc膮 mi zrobi膰 kurs asystenta nauczyciela... Dogada艂am si臋 co do tego, 偶e w niekt贸re pi膮tki musz臋 i艣膰 na wyk艂ady i mam da膰 zna膰 czy si臋 zgadzam.. Wiadomo, ka偶de pieni膮dze dobre, kt贸re uczciwie zarobione, z tym, 偶e nie wiem jak spojrzy na to przyszly pracodawca po studiach.. Przez kilka lat bede pracowac w przedszkolu, a potem bede chcia艂a i艣膰 siedziec za biurkiem w banku, albo innej firmie ? Szuka膰 czego艣 w swojej bran偶y czy bra膰 to co daj膮? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A wiesz w og贸le jakie s膮 obowi膮zki asystenta nauczyciela?

Udost臋pnij ten post

Rozmawia艂am z dyrektork膮 przedszkola i powiedzia艂a, 偶e pomoc przy dzieciach podczas spacer贸w, posi艂k贸w, wycieczek ,pomoc w higienie, pomoc przy zabawach, zaj臋ciach..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytam, bo wiem jak czasem dziewczyny reaguj膮 na obowi膮zki. Mam w swojej klasie asystenta i ju偶 zdarza艂o si臋, 偶e kto艣 rezygnowa艂 bo inaczej sobie wyobra偶a艂 prac臋. Z t膮 r贸偶nic膮, 偶e ja pracuj臋 w szkole, a w przedszkolu jest po prostu trudniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No 8 godzin za sprzataczke w przedszkolu, nie ma szans

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am na sta偶u w przedszkolu w艂a艣nie jako asystent nauczyciela. Dobrze ze tylko 4 miesi膮ce bo jakby d艂u偶ej to bym wyzion臋艂a ducha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukaj czego艣 w swojej bran偶y. Powinna艣 znale藕膰, cho膰by na p贸艂 etatu. Po co ci to przedszkole?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zosta艅 specjalist膮 ju偶 w 1 rok ! Polecamy NOVA Policealna Szko艂a Promocji Kadr!! TOP kierunki: grafik komputerowy, wiza偶, kosmetyka, instruktor fitness, asystent nauczyciela przedszkola, specjalista d.s. dietetyki, psycholog organizacji, instruktor terapii uzale偶nie艅, filologia angielska i wiele innych! Rekrutacja trwa ca艂y rok ! Przyjd藕 do naszego sekretariatu a dowiesz si臋 wi臋cej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona G贸ra, tel 883070678, 683070678 mail: zielonagora@nova.edu.pl lub zapisz si臋 ON-LINE: www.nova.edu.pl Czekamy na Ciebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomo偶emy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa ca艂y rok! Wystarczy 1 rok by zosta膰 specjalist膮 ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wn臋trz, instruktor fitness, filolog j臋zyka nowo偶ytnego, grafik komputerowy multimedi贸w, instruktor terapii uzale偶nie艅, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wiza偶ystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz si臋 do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona G贸ra,mail: @ lub zapisz si臋 ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cosinuss
Nauka w zawodzie Opiekunka dzieci臋ca trwa tylko 4 semestry, zaj臋cia odbywaj膮 si臋 w trybie wieczorowym zwykle w ci膮gu trzech dni w tygodniu, w godzinach popo艂udniowych. Absolwenci SZKO艁Y COSINUS mog膮 podj膮膰 prac臋 z dzieckiem, posiada膰 b臋d膮 wiedz臋 z zakresu jego piel臋gnacji i wychowania. Absolwent tego kierunku mo偶e podj膮膰 prac臋 w plac贸wkach opieku艅czo-wychowawczych oraz jako opiekun dziecka w jego 艣rodowisku domowym. Nie zwlekaj ilo艣膰 miejsc ograniczona! Zapisy on-line: http://www.rekrutacja.cosinus.pl

Udost臋pnij ten post

Kurna chata-tyle sp@mu!!! Co do asystent贸w nauczycieli to s艂ysza艂am,偶e ten zaw贸d ma i艣c do likwidacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina

W Kaliszu w rok Asystent Nauczyciela Przedszkola- Ja ucz臋 sie w Plus Edukacja- ciekawe zaj臋cia, du偶o praktyki Dzi臋ki ofercie jaka otrzyma艂am za po艣rednictwem szko艂y znalaz艂am prac臋 .Zastanawiam si臋 nad kontynuowaniem nauki na kier. Opiekunka Dzieci臋ca bo jest egzamin pa艅stwowy. W niedalekiej przysz艂o艣ci planuje otworzy膰 w艂asny 偶艂obek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda

W Toruniu jest 17 stycznia szkolenie z programu Krainy Muzyki facebook.com/events/614842395713855/ . Mo偶na si臋 zapozna膰 z technikami tanecznymi, muzycznymi, zastosowania chust animacyjnych. Moim zdaniem jeden z ciekawszych program贸w, je偶eli chodzi o rozw贸j kwalifikacji zawodowych, jak ko艅czysz studia pedagogiczne i chcesz na 艣wie偶o wej艣膰 z nowoczesnymi systemami nauczania.

Udost臋pnij ten post