Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

badanie wzroku, gdzie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem facetem w wieku 26 lat. Wiem że mam problem ze wzrokiem a w szczególności z widzeniem na odległość. Chciałbym sobie przebadać wzrok. Nigdy nie byłem "profesjonalnie" badany pod tym względem więc dlatego ten temat. Gdzie najlepiej sobie przebadać wzrok? Jestem z Krakowa. Byłem w jakimś salonie optycznym i tam niby też badają wzrok, ale z tego co zeozunialem to wygląda to tak że na początku badają komputerowo a potem większość czasu przymierza się okulary. Więc oni z góry zakładają że jestem krótkowidzem i chcą mi na tą wadę dobrać najlepsze okulary. Wydaje mi się to mało profesjonalnie. A może ja mam jeszcze jaką ś inną wadę, której już nie wykryją. Tak w ogóle to u mnie jest tak że ta wada się zmienia - teraz np. widzę dość ostro i daleko, ale np wczoraj o tej porze miałem problem z rozpoznaniem miny na twarzy u osoby która stała ode mnie 4 metry... Potrzebuje więc profesjonalnego rozpoznania bo czuje że mój wzrok zależy bardzo od samopoczucia, zmęczenia itp Gdzie się udać?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować