Gość gość Napisano Sierpień 24, 2017 Witam. Jestem facetem w wieku 26 lat. Wiem że mam problem ze wzrokiem a w szczególności z widzeniem na odległość. Chciałbym sobie przebadać wzrok. Nigdy nie byłem "profesjonalnie" badany pod tym względem więc dlatego ten temat. Gdzie najlepiej sobie przebadać wzrok? Jestem z Krakowa. Byłem w jakimś salonie optycznym i tam niby też badają wzrok, ale z tego co zeozunialem to wygląda to tak że na początku badają komputerowo a potem większość czasu przymierza się okulary. Więc oni z góry zakładają że jestem krótkowidzem i chcą mi na tą wadę dobrać najlepsze okulary. Wydaje mi się to mało profesjonalnie. A może ja mam jeszcze jaką ś inną wadę, której już nie wykryją. Tak w ogóle to u mnie jest tak że ta wada się zmienia - teraz np. widzę dość ostro i daleko, ale np wczoraj o tej porze miałem problem z rozpoznaniem miny na twarzy u osoby która stała ode mnie 4 metry... Potrzebuje więc profesjonalnego rozpoznania bo czuje że mój wzrok zależy bardzo od samopoczucia, zmęczenia itp Gdzie się udać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach