Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy, buty bez palców a rajstopy na wesele

Polecane posty

Gość gość

WITAM, mam problem z butami do sukienki na wesele, otóż zaczynając od tej soboty mam 3 wesela a 2 z nich z poprawinami,mam już 2 sukienki i 2 pary butów-i butów juz nie zamierzam kupowac bo to szplki a wnich chodzę tylko na wesela, ale problem taki że one sa z pietami ale bez palców, chodzi mi o to że ja musze mieć rajstopy, i co wy na to ze do szpilek bez palców bedą rajstopy i to będzie widać na palcach, pare razy byłam w kosciele w tych butach ale bez rajstop, na wesele nie dam rady bez nich a 2 - ze mam brzydkie blade nogi z duzymi pajaczkami, a wiadomo że w rajstopach nogi wyglądają lepiej, innych szpilek nie będę kupowac bo nie wiem czy będą wygodne a te sa wypróbowane czyli wy jak widzicie babki w butach bez palców co sobie myślicie, czy zle bedę wyglądać, poradzcie mi coś,

Gość gość
Nie nosi się odkrytych butów i rajstop. To wygląda tragicznie. I jak się tak ubierzesz to na pewno wiele osób pomyśli ze wyglądasz jak wiesniara. Ale... czy to Cię serio obchodzi kto coś o Tobie pomysli? Jeżeli tak to nie bierz rajstop, jeżeli nie to zrób tak by Tobie było wygodnie. Blade nogi. Są balsamy bazujące. Są rajstopy w spreyu. Jest nawet coś takiego jak podkład do ciała i ja to stosuje bo też mam blade nogi i się nie lubię opalac

Gość gość
Kup sobie rajstopy bez palców (są takie) albo rajstopy w sprayu.

Gość gość
Sa specjalne rajstopy z wyciętymi palcami do butow z odkrytym noskiem poszukaj w necie

Gość gość
Rajstopy w sprayu będą ok.

Gość gość
dzięki ,wiziałam gdzies rajstopy w spray, a jak to działa ze chodzi o ładny kolor nogi czy tak wyglądaja jak w rajstopach, jak tylko włożę szpilki bez rajstop to obrzmiewają mi nogi i nie jestem w stanie chodzić w tych szpilkach, a co dopiero na wesele i tu mam problem, ja nie widziałm takich rajstop z wyciętymi palcami, czy tylko w necie znajde czy szukać w sklepach, mieszkam w niedużym miasteczku więc nie wiem czy będą bo ja o takich nawet nie słyszałam,widuje często tak panie że do takich butów zakładają rajstopy, mimo że to widzę to ja sobie nigdy nic o tym nie myślałam ale teraz mam taki dylemat by na weselu nie wyjsc na wiesniarę

Gość gość
Niczym się nie przejmuj, postaraj się znaleźć rajstopy lub pończochy bez tego grubszego wzmocnienia na palcach, zakończone zwykłym cienkim szwem o będzie ok.

Gość cuzannax
W Gabrielli mają model stworzony specjalnie z myślą o takich butach. Nazywa się Velia i sprawdza się doskonale! Masz odkryte palce, a reszta jak w normalnych rajstopach. Wystarczy dobrze dobrać odcień i masz wygląd i wygodę w komplecie.