Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluuuuniaaa92

moja trauma z dzisiaj

Polecane posty

Gość oluuuuniaaa92

bylam dzisiaj na działce u kolezanki. robilysmy grila ze znajomymi,ZJadłam szalszyka z bockziem i ceblula i zachcialo mi sie staraasznie kupę,:( a ja nie potrafie powstryzmywac.Ona nie ma WC na dzialce. i tak mysle co robic,co robic....sadze bąki i czuej strasznie parcie na zwieracz,Mam biale spodnie.muuusze gdzies z robić kupe. weszlam do altany ,Wzielam worek na ziemniaki z szafki narzedziowej,smierdzialo strasznie wiec otworzylam drzwi altanowe tylko przyslonilam taka szmata na komary...Myslalam ze zrobie kloca z 5 sekund i nikt nie zauwazy. Stekam nad workiem,stekam...kucam bez majtek a tu wchodzi do altany jej Tato po widelczyki na grila. :(((( i widzi co ja robie:( stanął zamurowany 5 sekund i wyszedl. Pwoiedzialam kumpeli ze cos mi wypadło i ucieklam stamtad!!!

Gość oluniaaaaaa92
nie robilam kupy z tydzien,ale nie wiedzialam ze mnie najdzie na dzialce:( jadlam w domu kapusniak i pewnie te szalszyki z cebula dopchaly sprawe...ale wstyd.Spogladalam w okienko czy nikt nie idzie,pewnie on z drugiej strony zaszedł. Myslicie z ekomus powiedział???

Gość gość
Żarty sobie robisz:) ?co jej rodzice robili na tej działa? e dorosłe jesteście?

Gość gość
Trzeba było pojechać do domu lub odejść gdzieś dalej w krzaki :) hmm no tragedia się nie stała przecież tylko dziwne i niezręcznie źle miejsce wybrałaś... A ojciec jej pewnie nikomu nie powiedział.... Bo niby po co i jak

Gość oluniaaaaaa92
nie robię zartow z takiej sytuacji.:( nie rodzice,byl tylko jej tata,co w tym złego.?Posiedzi z nami,wypije piwo.Kielbaski przewraca.Jest dusza towarzystwa.to jego działka. boi sie chyba ze mlodzi mu dzialke zdewastują albo coś. Nie mam nic do niego. tylko ze widzial jak sram...:(

Gość oluniaaaaaa92
sluchaj,jak mi sie chce kupe,to ja do domu 5 km nie dolece. Jak mi sie chce kupe to max wytrzymam 1 minute.Tak juz mam. Krzaków tam nie ma.kilka drzew tylko.Poza tym na zewnatrz grilowalo 10 oosob.:( Wybiegłam do domu.A reklamówke z guwnem zostawiłam im pod łąwką.

Gość gość
Eee zapomnij o tym :)

Gość gość
to teraz dziewico umyj pupe

Gość gość
czy jej tato zobaczył Twoją włochatą szparke?

Gość oluniaaaaaa92
zobaczył

Gość gość
jak zobaczył to mu pewnie stanął

Gość gość
za dużo analka skarbie

Gość gość
A mocno jest zarosnieta?

Gość gość
22:41, Boczek lubi kapuśniak na świńskim ryju

Gość aluniaaaaaa92
wcale jej nie gole