Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn wyżera mi lodówkę

Polecane posty

Gość gość

Mieszka oddzielnie z rodziną dom 300m , powodzi mu się Ok , codziennie rano przyjeżdża robi sobie śniadanie a tyle je ze jak odjedzie lodówka pusta

Gość gość
dziwny jakis ,mnie by było szkoda zębów,a gdzie bedziesz trzymała żywnosć jak całkowicie ją wyżre? tę lodówkę?

Gość gość
Myślisz ze jesteś zabawny nierobie on chociaż do czegoś doszedł a nie jak ty przegryw siedzący od 7 na babskim forum

Gość gość
Chyba z lodówki wyżera :D urodziłaś to się męcz. Genów kochana nie oszukasz,

Gość gość
nie dosyć że analfabetka,to jeszcze wróżka,czyta i ma pewnosć czy pIsał facet czy kobieta i o jakim statusie finansowym :D

Gość gość
Kilka słów do autorki: 1: Ty też tu gnijesz :D 2: gdyby autor/ka komentarza, którą/ego atakujesz wyżerał/a rodzicom lodówkę (sic!) też by coś w życiu osiągnął/ ęła ale skąd wiesz, czy nie jest uczulona na metal? Nic o nim/niej nie wiesz :D 3: Niedaleko pada jabłko od jabłoni :D 4: kup słownik poprawnej polszczyzny :D

Gość gość
Mi już słownik nie potrzebny i ja mogę tu siedzieć i pisać bzdury bo już swoje lata mam a ty jak domniemań młody człowieku jesteś przegrany bo od 7 siedzisz na babskim forum w tak młodym wieku

Gość gość
No bo jak już masz swoje lata to zwalnia cie z tego żeby robić coś pożytecznego :D Najlepiej od razu pakuj sie do trumny i do piachu :D

Gość gość
Ja już swoje osiągnęłam, a przegrywom gnijącym od rana na babskim forum nie rokuje dobrze, wstyd młodzieży wstyd przegrywacie na starcie

Gość gość
08:28 a gdzie mam siedzieć jak jestem kobietą? Na męskim czy na gejowskim? Ty Mamuśka nie będziesz mi mówiła co mam robić :D wychowałaś synka na wyżeracza to sie wstydź :D

Gość gość
Jak żeś taka mądra babciu to poradzisz sobie z własnym dzieckiem i raczej nie potrzebujesz rad przegrywów z kafe.