Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt obfity okres

Polecane posty

Gość gość

Hej. W poniedziałek dostałam okres ale taki z grubej rury. Zawsze pierwszego dnia to było lekkie plamienie nie czułam że miałam okres. Tym razem było inaczej. Przez dwa tygodnie bolał mnie brzuch i piersi gdzie nigdy mnie nie bolały. W dzień w którym dostałam okres bolał mnie bardzo brzuch i słabo mi się robiło okres dostałam bardzo silny godzina i podpaska cala zalana. W nocy wzięłam 6 tabletek nospy i 2 ibupromy bo taki był ból lecz nic nie przeszło. Na drugi dzień miałam jeszcze bardziej obfity okres i skrzepy wielkości dłoni myślałam że się przekrece, na 3 dzień bol ustąpił ale dalej mocno leciało wyszłam z domu i za pół godziny miałam całe zalane spodnie zaznaczę że używam w ciągu dnia podpasek nocnych największych .4 dnia czyli wczoraj trochę się uspokoiło i myślałam że idzie to końcowi ale się myliłam. Dzisiaj 5 dzień i znów leje się bardzo mocno znów są wielkie skrzepy i niesamowity ból jajników. Czy któraś miała podobnie kiedyś? Od czego może być takie silne krwawienie?

Gość gość
Ktoś coś doradzi? ????

Gość gość
Wizyta u gina?

Gość gość
Koniecznie do gina. To może być nawet stan przedrakowy szyjki macicy. Nie strasze, mówię serio idź do gina zaraz po okresie.

Gość gość
Nie przesadzajcie i nie straszcie.