Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćS

Drastyczne odchudzanie

Polecane posty

Gość gośćS

Proszę bez hejtu ale próbuje już wszystkiego (i nie gadacie mi o zdrowiu to moje ciało) wiec słyszałam o takiej dziewczynie która wywołała zatrucie pokarmowe i wymiotowała przez całą noc i schudła 6 kg (tak wiem ze to nie tłuszcz spokojnie) i zastanawiam sie nad tym wiem ze to wyniszcza ale jestem gotowa na wszystko mam 10 dni a muszę schudnąć min 15 kilo tylko nie protrafie wywołać wymiotów nie dziala na mnie ani woda z solą ani proszek do pieczenia nic nawet ogórki kiszone z mlekiem... Laski pomóżcie i nie oceniacie i plz nie piszcie obetnij sobie noge bo to świadczy o tym ze nie potraficie czytać ze zrozumieniem szanuje was kochani wiec odpowiadajcie życzliwie a jak macie zły dzień i musicie sie wyżyć to sami obetnijcie sobie noge może przejdzie czekam na odpowiedz.

Gość gość
Nie ma takiej możliwości by schudnąć tyle w 10 dni!!! Pijąc wodę z solą pogarszasz sytuację bo sol zatrzymuje wodę w organiźmie i będziesz ważyć jeszcze więcej . Nie bądź naiwna i pomyśl logicznie, niby jak tłuszcz nagromadzony w tkankach ma zniknąć jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki z komórek w tak krótkim czasie ? Możesz pozbyć się tylko wody i odwodnić , lecz to jest krótkotrwały efekt bo poziom nawodnienia musisz uzupełnić by nie umrzeć .

Gość gość
no i co ci to da, że sie odwodnisz wymiotami i będziesz ważyc 2-3 kg mniej (na pewno nie 6). To waga treści jelitowej, nie ma żadnego związku z ilością tkanki tłuszczowej i wymiarami ciała, można jeszcze tylko dodatkowo napuchnąć od tego. Przez 10 dni można schudnąc ze 2 kg

Gość gość
10 dniowa głodówka gdzie nie jesz zupełnie nic i nie pijeszi i może dasz radę... organizm sam wtedy przechodzi na odżywianie endogenne, a potem ty przechodzisz z endogennego na ketogenne i spalasz tłuszcz...

Gość gość
Cwaniak co ty za brednie wypisujesz !!! Nie można podczas głodówki nic nie pić to po pierwsze , po drugie do każdej głodówki trzeba się wcześniej odpowiednio przygotować a po trzecie trzeba wiedzieć jak wyjść z głodówki by nie dostać skrętu kiszek lub innych powikłań . Nie chrzań że można schudnąć w ten sposób bo dziewczyna gotowa zastosować te idiotyzmy .

Gość gość Braga
Moim zdaniem nie warto przesadzać z drastycznością, bo to przez jojo czkawką wam się odbije. To już znacznie lepiej jest zastosować np Slimunox.

Gość gość
Nie warto się głodzić,nic dobrego to nie przyniesie jedynie efekt jojo.Lepiej zastosować zdrową dietę a kilogramy zaczną lecieć.Ja korzystał z tej http://dieta-lux.pl/44535 i jestem zadowolona.

Gość gość
I ja w końcu mogę dołączyć do osób którym udało się schudnąc dzięki pomocy Slimunox.I wbrew pozorą nie było to tak strasznie męczące jaby się mogło wydawać.

Gość gość
Spadaj z tymi pseudosuplementami

Gość gość
Ja namówiona przez koleżankę kupiłam Slimunox i dzisiaj jestem zadowolona z wyboru. W końcu udało mi się pozbyć nadwagi

Gość gość Arleta
Moim zdaniem zbyt drastyczne odchudzanie jest błędem. Ja jadłam mniej o 400 kcal niż to czego faktycznie potrzebował dziennie mój organizm, do tego systematyczne ćwiczenia, przez 3 miesiące stosowałam też Foreverslim i zakończyłam odchudzanie uważam, z sukcesem, bo w tym czasie pozbyłam się 11 kilo nadwagi

Gość gość
W trzy miesiące pozbyłam się 14 kg.W końcu od wielu lat czuję się ze sobą dobrze.Mam tylko nadzieję że już nigdy więcej nie będę musiała brać Slimunox lub podobnych tabletek,muszę utrzymać taką wagę na jaką pracowałam przez te trzy miesiące.

Gość gość
jestem w programie i jeśli chcesz schudnąc ze mna zapraszam do konwersacji wszystko wytłumacze ;) mój mail mojeezamowienia@wp.pl