Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sens życia

Polecane posty

Gość gość

Szukam sensu swojego życia Bardzo często myślę o tym by wstąpić do klasztoru, ale nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobiłam. Mam pracę, dom... i pustkę w sercu. Nie chodzi tutaj o miłość, tylko o spełnienie samej siebie. Bardzo często też myślę o adopcji dziecka lub dzieci. Tyle tylko że jestem sama i nie wiem czy miałabym jakieś szanse na to. Żyję z dnia na dzień i w ogóle nie czerpię radości z życia.

Gość gość
Znajdz pasje, hobby.. To uskrzydla i rozwija, zabiera tez czas.. Kiedy robimy, to co kochamy to wzrastamy.. Polecam fimy o samorozwoju na yt.. Klasztor to nie jest najlepsze wyjscie. To zycie wbrew naturze i mysle, ze grzeszne, egoistyczne... Dostajemy od Boga talenty, by je realizowac.. Znajdz swoje.. Powodzenia i pozdrawiam :)

Gość gość
Dziękuję i również pozdrawiam. :) Mam pasj*****awię się w modelarstwo, uwielbiam gotować, dużo czytam książek, jeżdżę na rowerze, hoduję papugi, interesuje się astronomią. Pracuję z ludźmi i choć mam z nimi kontakt, a tego mi kiedyś brakowało, to jednak nie potrafię się odnaleźć we współczesnym świecie. Brakuje mi czegoś co wypełniłoby pustkę.

Gość gość
Wykropkowało mnie? O_o :D :D * mam pasję bawię się w modelarstwo

Gość gość
Sens życia nadają nam inni ludzie,reszta to tylko dodatek, taka prawda.

Gość gość
@@@gość dziś Sens życia nadają nam inni ludzie,reszta to tylko dodatek, taka prawda.Xale równie często jak nie częściej ludzie Nam go za/odbierają... if u know what i mean b1tch...

Gość gość
23:15 Ktoś ci odebrał mózg?

Gość gość
cwaniak84 jak byś miał rozum i jeszcze umiał z niego korzystać....