Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim00

Ograniczony kontakt

Polecane posty

Gość anonim00

Dziewczyny pomóżcie.. nie jest to mój chłopak..poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i tak zaczęła się nasza znajomość..Rozmowy na fb,smsy, spotkania coraz częściej , wspólne przesiadywanie po nocach ,bliższy kontakt..Wspólny wyjazd i nagle cisza..Napiszę smsa odpisze po 5h..Co mam o tym myśleć ? znamy się od roku od pół roku mieliśmy kontakt praktycznie codziennie,pytałam go o co chodzi twierdzi że nic się nie stało..

Gość gość
znudziłas mu się i kręci z inna .

Gość gość
olewałaś go a teraz dziwi cie jego zachowanie

Gość anonim00
o olewanie tutaj nie chodzi na pewno..kontakt mieliśmy cały czas..wszystko było dobrze,szczere rozmowy i wyjazdy rodzinne,pocałunki..

Gość gość
Znudzil sie albo poznal inna! Oczywiscie on ci o tym nie powie bo faceci nie lubia palic mostow - jak im z nowa nie wyjdzie to zawsze moga wrocic do nieswiadomej niczego starej i powiedziec ze "mial gorszy okres" albo "musial sobie wszystko poukladac" - stary numer!

Gość Anonim00
To już jest bardziej prawdopodobne.. Co myślicie zrobić? Napisać czy może poczekać Az sam się odezwie? A może zapytać wprost choć była Już taka rozmowa z której wyszło że wszystko jest ok..