Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciolka zwiaza sie z 26 lat starszym facetem.Pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciolka ma 27 lat,jest samotna matka i pielegniarka. Obydwie mieszkamy za granica.Martwie sie o nia. Obydwie pracujemy w tamtejszej sluzbie zdrowia.Ja jestem polozna,a ona pielegniarka. Razem wyjechalsmy zaraz po studiach i razem sie wspieralysmy. Bardzo wiele jej zawdzieczam i chcialabym dla niej jak najlepiej. Przyjaciolka ma 6 letnie dziecko,trudny rozwod za soba i do tej pory byla sama. Jest dosc atrakcyjna i madra,dlatego nie rozmiem jej wyboru. Facet to nic specjalnego.Niby spokojny i nawet niebrzydki,ale ta roznica wieku.Z zawodu jest elektrykiem,ale to taka zlota raczka i zarabia w ten sposob takze(wlasna dzialalnosc).Wiem,ze ma trudna przeszlosc,takze pobyty w szpitalu psychiatryczny.Nie oceniam,ale sie o nia martwie.Ona twierdzi,ze to milosc i,ze mam nie oceniac przez pryzmat choroby,bo nie wiem co tak naprawde przezyl ( w jego rodzinie zdarzyla sie tragedia o ktorej nie chce pisac, dom dziecka,odrzucenie przez ojca).Ja bardzo mu wspolczuje i nawet podziwiam,ze daje rade,ale jak jej przemowic do rozsadku? To nie jestbfacet dla niej, bo sama ma dosc problemow w zyciu a w dodatku male dziecko,ktore potrzebuje spokoju i bezpieczenstwa.

Gość juste44
To rzeczywiście nie jest facet dla niej i to wcale nie ze względu na wiek a na problemy jakimi on jest obarczony.Człowiek po takich przejściach to trudny temat a gdy przyjaciółka dołoży swoje problemy to będzie ciężko.Po co jej to? Powinna szukać mężczyzny na odpowiednim poziomie intelektualnym i zawodowym,to nie jest trudne ,zwłaszcza dla atrakcyjnej kobiety.O czym ona będzie rozmawiać z elektrykiem złotą rączką? O kabelkach? Zawsze dziwię się,że Polki tak nisko się cenią i nie patrzą na poprawę swojego statusu. W jakim państwie jesteście?

Gość gość
Austria.

Gość gość
Półki to nisko się cenią. Albo z arabami, turkami, murzynami czy facetami ż Ameryki płd, to ze starymi facetami w wieku ich ojcow. Olesne to jest.

Gość gość
Na hajs polecialq

Gość gość
Bo przeciez to byznesmen.....

Gość gość
Kiedyś widziałem wysoka i ładna blondyne z murzynem( młody, oboje 30-35 lat) elegancko ubrani i ręce mi opadły a ten murzyn jeszcze idąc z nią gapił się bezczelnie i oglądał się za moją dziewczyną. Takie kobiety to muszą mieć coś z deklem.

Gość gość
A ty ostatni po co to piszesz? temat nie jest o murzynie (passe określenie , jak co) tylko o przyjaciółce, która związała się z dużo starszym mezczyzną .

Gość gość
Ten mezczyzna jest Austriakiem...rodowitym,bialym...jesli to ma znaczenie,choc nie powinno.

Gość gość
MILOSC NIE WYBIERA

Gość gość
kiedys podobal mi sie starszy facet.

Gość gość
16.20 to dlaczego nie zakochała się w malarzu pokojowym?

Gość gość
Murzyn passe ? a od kiedy ?:P A co do tematu to niestety typówka .Tak jak powyzej pisano niczym za PRL stary oblech z zachodu jawi sie kobietom z Polski niczym bożyszcze .Żeby to jeszcze jakiś multimilioner był :D Austria ? Żeby na jakiegoś nowego Fritzla nie trafiła ...ją zakisi w beczce a dziecko do piwnicy ..:O tym bardziej że z problemami psychicznymi .

Gość gość
co komu do tego w kim sie zakochala

Gość gość
wszystko nadaje sie do komentowania, szczególnie pazerność:P

Gość gość
Czy wyscie oszaleli?Ona zarabia nie mniej niz on na tej swojej gewerbie...

Gość gość
To jest sprawa tylko twojej koleżanki, to jej życie i ona tak wybrała. Możliwe że będzie tego kiedyś żałować, albo będą ze sobą szczęśliwi. Tego nie przewidzisz. Czasem dwie osoby po przejściach, potrafią stworzyć fajny związek, a wcześniejsze doświadczenia pomagają nie popełniać kolejnych błędów.

Gość gość
Tak...na bank polska pielegniarka zarabia tam wjecej niz austriak z wlasna firma...

Gość gość
A ja mysle,zw dziewucha dobrze wie co robi.Facet z kasa,mieszkaniem pewnke autem i glupszy od niej.Utrzymanie na najblizs lata zapewnione..dopuki kogos sobie nie znajdzie lepszego

Gość gość
Ty powyzej ,znajdz sobie slownik.

Gość gość
Polki na Zachodzie...

Gość gość
Jej sprawa, a Ty się nie wtrącaj, bo potem zawsze będziesz winna, cokolwiek by nie było, powie, bo gdyby nie Ty, to... było by inaczej. Znam to, musi sama dojść do tego, o czym inni wiedzą, inaczej nie zrozumie

Gość gość
16'25, wypowiadaj się tak publicznie,to cie ktoś pozwie o zniesławienie czy rasizm.