Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronika1101

Ciaza czy miesiaczka? Pomocy

Polecane posty

Gość Veronika1101

Staram się o dziecko. Przez cały miesiąc się staramy o dziecko (od maja) nie mam pojęcia czy teraz się udało czy to objawy na miesiączkę . Dziewczyny Jak rozpoznajecie ,ze macie dni plodne ? Ze to juz musicie się starać. Miała któras z was tak ,ze myślała ze się nie udało, że to objawy na miesiączkę, a to jednak była ciaza? Czy te objawy u niektórych kobiet faktycznie są aż tak podobne do boleści przed okresem? Proszę o odpowiedź Dodam że tydzień albo 1.5 tyg temu bolały mnie jajniki i macica co nigdy tak nie miałam :/ bo jak mam dostać okres to boli mnie i od razu w ten sam dzien dostaje albo na drugi. Parę dni temu także zaczęły boleć mnie piersi ,ale tu mam mieszane uczucia bo na okres tez mnie zawsze bolały. .. jak to jest z tymi objawami?

Gość Cleo1976
Po co najmniej 14 dniach od ostatniego stosunku wykonaj test ciążowy.Szerzej odpisałam w drugim Twoim wątku.

Gość Mysza04
Ja czułam sie bardzi podobnie jak przed okresem. Zastanowilo mnie tylko to ze piersi bolaly mnie juz od polowy cyklu a zawsze bolą mnie 3 dni orzed okresem. Do tego silny bol prawego jajnika. 2 dni przed okresem zrobilam test i wyszla blada kreska. Dwa dni pozniej juz mocna krecha :) Teraz leci 21 tc :)