Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie na działalność gospodarczą

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy mam do Was prośbę o rade. Mamy mieszkanie 60 m. Budynek w którym się znajduje jest specyficzny: parter to dwa ośrodki zdrowia, piętro 3 mieszkania , plus w mojej klatce mieszkanie przerobione na gabinet kosmetyczny fryzjerski. Małe miasteczko. Obawiam się że będzie kłopot ze sprzedażą to do zamieszkania, dlatego mamy plan przekształcenia na dg, bądź sprzedaży w tym celu. Jak myślicie co można by otworzyć w takim miejscu, dodam że to pierwsze piętro więc rehabilitacja odpada. Będę wdzięczna za jakąś rade.

Gość gość
Jeśli chcesz sprzedać, to szukaj kupca, nie bardzo rozumiem po co miałabyś coś przekształcać - niech sobie potencjalny klient załatwi formalności jeśli będzie miał taką potrzebę. Nie wiem też o jakim przekształceniu mówisz - masa osób ma DG w normalnych mieszkaniach i żadnych przekształceń nie robi.

Gość gość
To przekształcenie to tak w przenośni. Szukam pomysłów, bo może sama coś rozkręce.

Gość gość
Księgowość lub studio tatuażu

Gość gość
Jeżeli nie masz nawet pomysłu, to daruj sobie. Działalność gospodarcza jest dla kreatywnych ludzi.

Gość gość
16:24 Dziekuje