Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię chodzić do parków w weekendy bo przeszkadzają mi w nich rodziny

Polecane posty

Gość gość

z dziećmi i zamiast się odstresować to można dostać mega wku/wienia

Gość gość
przyklej sie do którejś bedziesz miał "swoją", jak masz kase to sami ciebie przykleją:P

Gość gość
Mam tak samo z tym że mi ogólnie przeszkadza wtedy tłok ludzi. Wole oglądać wiewiórki albo inne zwierzaki a nie świnie, suki i pozostałe bydło.

Gość gość
mam identycznie,straszne zbydlęcenie mozna zaobserwować,śmieci,puszki,butelki,pampersy,wysadzaj te dzieci na trawnikach 20 m od toi toia.No rozumiem toi toi brudny,ale wez jedna z drugą woreczek i zbierz po soim dziecku,tak jak ja zbieram po swoim psie,ale nie ,wezmie i cię skurw.uje jak jej podasz woreczek.

Gość gość
Dzieci nie ma kto wychować skoro ich rodzice durni. Jak sie poslucha i poobserwuje, to o zgrozo!

Gość gość
24:48-dokładnie przykład idzie z góry- każdy i tak widzi złe wychowanie u innych rodzin bo moja jest przecież Naj

Gość gość
obecnie jest dramat z rodzinami,ja nie wiem czy moje miasto (nie śląsk,nie łódz) jest jakieś "wybrane" czy wszędzie tak jest.Ona wydziargana,wytleniona albo czarna z petem w pysku,on wydziargany,łysy ,obwieszony tombakiem z browarem w ręku a drugim w kieszeni,wokół trójka potomstwa ,jedno juz na kraju chodnika,niemal na jezdni,dwójka rozjeżdza ludzi hulajnogami,a "rodzice" prowadza ciekawą polemikę "mówie ci k***a seba fakt autentyczny,godzine czasu k***a czekałam" "p********z ja 4 godziny szłem ,doszłem i huj" Naprawdę rzadko udaje mi sie spotkać na spacerze normalna rodzinę.

Gość gość
Baba z petem w gębie idzie z kolezaneczka, klnie jak szewc i pcha wózek z dzieckiem.