Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odkładacie pieniądze na prywatne szkoły dla dzieci czy chcecie by były nikim

Polecane posty

Gość gość

tak jak wy ? bo nie oszukujmy się tylko z elitarnych szkół w Warszawie, Krakowie wypływają przyszli aktorzy, biznesmeni, prezydenci, celebryci, dyplomaci, bankierzy, elita jednym słowem w takiej szkole wasze dzieci mają szansę poznac znajomych i zdobyc znajomosci na całe życie, dzieci dyplomatów, celebrytów a nie jakies czereśniackie słoikowe dzieci puszczalskich laluń ktore zaciążyły jako małolaty 15-25

Gość gość
A który prezydent czy premier Polski skończył któraś z tych szkół? Bo nie wiem.

Gość gość
Chce, zeby byly nikim:)

Gość gość
trzeba mieć z czego odkładać, nie odstaję 500+ za darmo od cholernych pisowców bo dla nich moje dziecko to nie dziecko, mam nadzieję, że te katolickie pisowce Bozia pokarze ciężką chorobą za to

Gość gość
nie bój żaby, piśdzielce i tak trafią do piekła tak jak dziwisze rydzyki i inne łajzy które z Bogiem nie mają nic wspolnego, katolicyzm to religia szatana tak jak islam martwy katolik to dobry katolik, martwy muslim to dobry muslim

Gość gość
Ha ha ha ha ha ha...ale tępa dzida z Ciebie. Wysil się na lepszą prowokację

Gość gość
gość dziś Zgadzam się.

Gość gość wiki
Nooooo... ja jestem nikim, a ludzie mnie szanują bardziej niż przykładowo niejednego księdza (nie obrażając kapłanów). Serio. Mam pracę dzięki ktirej poznaję ludzi, zarabiam całkiem niezłe pieniądze i niebawem być może uda mi się powiększyć rodzinę, bo chcę adoptować dziecko. No ale jak na nikogo to mi się wydaje, że jestem kimś. ;)

Gość gość
Zaplacilabym raczej za to, by moje dziecko w przyszłości unikalo tych wymienionych przez Ciebie ważnych osobistości.

Gość gość
Hmm, to jakim cudem większość obecnych celebrytów i aktorów pochodzi z małych miejscowości, i do żadnych prywatnych szkół nie chodziło?

Gość gość
bo teraz aby być celebrytem to wystarczy chodzić bez majtek albo z cycami na wierzchu

Gość gość
Mamy jedynakow ale piejecie o to 500

Gość gość
Autorko, zgłupiałaś? Prywatne szkoły będą Cię po zadku głaskać bo płacisz kasiorę. wystarczy wybrać dobrą państwową placówkę i rozgarnięte dziecko bez problemów zdobędzie odpowiednią wiedzę.

Gość gość
gość wczoraj Ja się im nie dziwię w sumie.

Gość gość
Ja, jako nauczycielka pracująca w przedszkolach państwwych i prywatnych ówię szczerze, że tylko państwowe są najlepsze, inne to ściema z tysiącem zajęć dodatkowych, każde po 15 minut i cateringiem. Już wolę by moje dzieci jadły normalne obiady gotowane przez kucharki na miejscu, a nie byle catering. Co prawda piszecie o szkołach, ale penie to samo, nie ma jak państwowa szkoła, gdzie jest nadzór kuratorium itd.