Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ja też! Ale czy ona myśli o nas? Może nie myśli, ale na pewno ma czkawkę. Po 15 minutach czkania skojarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: To może dorabiać w cukierni przy orzechowcach rozładowując przy okazji ADHD. Już widzę z jakim impetem siada na kupkę orzechów. Może przez to zapylenie łupinkami ma suchą pochwę Ciiii! Suchość pochwy to choroba XXI wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Może nie myśli, ale na pewno ma czkawkę. Po 15 minutach czkania skojarzy. Lepiej żeby jednak myślała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Chlop jest od dbania i zapjerdalania a tutaj odwrotnie i czuć że magdalena jest w męskiej energii. Jej fryzura to nie przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ciiii! Suchość pochwy to choroba XXI wieku. A ja myślałam, że alergia. Od rana jestem wstrząśnięta kichaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Chyba że jest się odrzuconym stópkarzem, wtedy od dołu do góry. Życie to nie je bajka. O nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Nie sądzę. Nie ma się co oszukiwać. Czyli kolejny odcinek serialu "mieliśmy koleżankę" Akurat lubię się oszukiwać i wierzyć, wierzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, miramar napisał: Nie znasz się na kotach. To zwierzęta albo wybitnie domowe albo podwórkowe. Obydwie kategorie chadzają własnymi ścieżkami, koty miauczą i robio za szafe, psy są wierne i uwazają ze są ludzmi... to plusik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, miramar napisał: Jak bukiet doskonałego wina. Otóż to! Pięknie nazwane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: No co Ty! Nawet gdyby krytykował to raczej źle o nim świadczy i o jego problemach. Ludzie nagminnie stosują przerzucenie jako narzędzie oceniania innych. Sądzisz, że Ci wszyscy, którzy szydzą ze starych bab, sami są starzonkami? Czyli taki Ogórek jest kobietą w zaawansowanym wieku, do tego grubą? Pierwszy raz w życiu jem parzaki z jagodami. Zacne są. W sam raz na odchudzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: parzaki A co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Czyli kolejny odcinek serialu "mieliśmy koleżankę" Akurat lubię się oszukiwać i wierzyć, wierzyć... Mamy koleżankę, która ma priorytety. Wakacje z rodziną są raczej wysoko w jej rankingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Ciiii! Suchość pochwy to choroba XXI wieku. tak, a ja jestem trendsetterką. Do śniadaniówek beda mnie zapraszać abym poopowiadała o suchości pochwy, zobaczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A co to? Takie bułeczki z drożdżowego ciasta, których się nie piecze w piekarniku tylko paruje. Nie są upieczone ale uparowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Sądzisz, że Ci wszyscy, którzy szydzą ze starych bab, sami są starzonkami? Czyli taki Ogórek jest kobietą w zaawansowanym wieku, do tego grubą? Jak nie można wejść drzwiami to wchodzi się oknem A szydera to nic innego jak krzyk: jestem tutaj! Spójrz na mnie! Odezwij się do mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tak, a ja jestem trendsetterką. Do śniadaniówek beda mnie zapraszać abym poopowiadała o suchości pochwy, zobaczycie Będziesz robiła prezentacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A co to? Chyba kluski na parze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Będziesz robiła prezentacje? Na dotyk. Włóż palec i sam sprawdź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tak, a ja jestem trendsetterką. Do śniadaniówek beda mnie zapraszać abym poopowiadała o suchości pochwy, zobaczycie Wtedy wejdzie afekafe cała na biało i z drugiej kanapy cię skontruje. Oglądalność poszybuje a kisiel w którym będziecie walczyć okaże się lubrykantem dostarczonym przez sponsora programu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Takie bułeczki z drożdżowego ciasta, których się nie piecze w piekarniku tylko paruje. Nie są upieczone ale uparowane. Pyzy z jagodami, koniec świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jak nie można wejść drzwiami to wchodzi się oknem A szydera to nic innego jak krzyk: jestem tutaj! Spójrz na mnie! Odezwij się do mnie! I tu się z Tobą zgodzę. Kiedy chodziłam do szkoły podstawowej popularne były "końskie zaloty" czyli koledzy ciągali koleżanki za warkocze. Proste metody są najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Na dotyk. Włóż palec i sam sprawdź! Mieczu, nie jesteśmy na ero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Będziesz robiła prezentacje? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: I tu się z Tobą zgodzę. Kiedy chodziłam do szkoły podstawowej popularne były "końskie zaloty" czyli koledzy ciągali koleżanki za warkocze. Proste metody są najlepsze. Jeszcze lepsze jest strzelanie gumą stanikową po plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: tak, a ja jestem trendsetterką. Do śniadaniówek beda mnie zapraszać abym poopowiadała o suchości pochwy, zobaczycie Walcz o odpowiednią gażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: I tu się z Tobą zgodzę. Kiedy chodziłam do szkoły podstawowej popularne były "końskie zaloty" czyli koledzy ciągali koleżanki za warkocze. Proste metody są najlepsze. I tak zostało, nic się nie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 784 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Mieczu, nie jesteśmy na ero Ale sąsiadujemy z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Walcz o odpowiednią gażę odpowiednia dawka atencji to najlepsza gaża dla kafeteryjnej celebrytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 242 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Chyba kluski na parze. W tym wypadku - bułeczki z farszem jagodowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ale sąsiadujemy z nim Karton gips to zmora tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach