Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makijaze polskich kobiet

Polecane posty

Gość gość
Tonie ja zrobilam to porownanie , tylko ktos inny , ja sie tylko nim posluzylam dla przykladu Gowniara ze mnie nie jest bo mam 40+ , wychowalam sie na ciezkiej rockowej muzie lat 80 i nadal tylko taka muzyka gra mi w sercu ale na zewnatrz przychodzi czas ze czlowiek dorasta ( jak widac nie wszyscy)

Gość gość
40 latka z czachami na koszulce hmmm to tak samo jakby 40 latka założyła moherowy beret .

Gość gość
to czy to wypada to inna sprawa, ale to porównanie jest niesmaczne

Gość gość
Masz racje niesmaczne -bo porównujemy prasłowiański ba praindoeuropejski symbol solarny /szczęścia z symboliką funeralną .. Aha ci co sie w czachach lubowali i nosili je na czapkach złamali ów znany od tysiącleci symbol solarny, odwrócili jego bieg i nadali nowy niszczący sens .Równoległy z symbolem czaszki .

Gość gość
nie mam ochoty na wdawanie się w idiotyczne pyskówki które mają porównywać jednoznacznie kojarzący się symbol (co z tego, że oryginalnie znaczył coś innego) i czaszkę na t-shircie. Małe dzieci lubią piratów - tego też mamy im zabronić? Poza tym tylko jeden z tych symboli jest, słusznie, zabroniony prawem.

Gość gość
Ta era będzie wspominana jak lata 80te - nie najbardziej elegancka, ale jako najfajniejsza

Gość gość
Juz teraz sie nie tlumacz ze chodzi ci niunia o piratow

Gość gość
O piratach post byl moj, a ja nawet dzieci nie mam do ubierania :D za to sama lubie czachy na ubraniach i nie widze roznicy

Gość gość
JO piratach post byl moj, a ja nawet dzieci nie mam do ubierania smiech.gif za to sama lubie czachy na ubraniach i nie widze roznicy x jestes pewna ze dzieci nie masz :) uzywanie slowa czacha ( zamiazt czaszka ) cie zdradzilo ksiezniczko x jadę na koncert Kata, zabieram starsze dziecko muszę tylko wypisać mu zwolnienie ze szkoły . Prukwy z pokoju nauczycielskiego padna jak pojutrze wrócimy a starszy będzie miał uczernione włosy makijaż i kurtke z czachami !

Gość gość
Jak mnie zdradzilo bo nie bardzo rozumiem? Nie, dzieci nie mam

Gość gość
I tak, ostatni post o piratach byl moj, chodzilo o porownania czaszek na ubraniach do symboli troche innego kalibru. Ciebie przy tej rozmowie chyba nie bylo. Nie wiem tez po co dziecko ba koncert zabierasz

Gość gość
nigdzie dzieci nie zabieram , o czachach i koncercie to byl twoj post

Gość gość
mówiłam o TYM poście: gość 2018.01.21 To był mój post, rozmawiałam z kimś na temat znaczenia tych symboli i broniłam twojego noszenia czaszek, nie całej reszty infantylnego zachowania

Gość gość
przed chwilą pisałaś, że zabierasz dziecko na koncert

Gość gość
wkleilam twoj post , zeby ci pokazac ze klamiesz i raz piszesz o dziecku na koncercie a raz ze nie masz dzieci , taka niekumata jestes , nie widzisz ze to byl skopiowany tekst ??

Gość gość
To nie ja pisałam, że dzieci na koncert zabieram! Ja się tylko zgadzam z tą kobietą, że nie ma nic złego w noszeniu w czaszek, sama lubię się tak ubierać. Ja wiem, że sobota i dobre matki-polki pewnie są skacowane po piątku, ale nie przeginaj z tym wolnym myśleniem. Przeczytaj cały temat to zrozumiesz kontekst

Gość Annnkanana
Ja na co dzień wolę spokojny makijaż bez szaleństw i cienie które wybieram to raczej tylko w delikatnych kolorach, a ostatnio bardzo pasują mi te z Annabelle Minerals

Gość Myszcha_855
Jesli sa takie super, to chce je mieć, gdzie mozna je kupić? Jakoś może stacjonarnie?

Gość gość
A ja się w ogóle nie maluję. Z "kolorowych" kosmetyków posiadam jedynie korektor - używam raz na miesiąc jak pryszcz wyskoczy. :) Miałam też tusz do rzęs. Nawet ostatnio chciałam użyć jak wychodziłam z meżem do kina ale okazało się, że wysechł i wywaliłam. :P x Dużą kasę natomiast pakuję w kosmetyki pielęgnacyjne. Tylko w tym miesiącu puściłam 780 zł na różne sera, esencje, maski, cleansery i kremy.

Gość gość
Lekkie upiększenie jest fajne-jak dla mnie. Używam podkładu, tuszu do rzęs, różu do policzków albo bronzera i lekko poprawiam brwi (brązowym cieniem) bo mam bardzo kiepskie naturalne i nawet nie ma co regulować.... Z tym czuje się dobrze. Bez tego tez przeżyje i funkcjonuje ale robię to sama dla siebie.

Gość gość
puder i podkład makear, tusz do rzęs astor i to jest koniec mojego makijażu na co dzień :)

Gość Manniusska
Puder i podkład Annabelle Minerals i zdecydowanie cienie też mineralne i tej samej firmy :) Rewelacja jak dla mnie