Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćx12

Mam 29lat, a wyglądam na 20

Polecane posty

Gość gośćx12

Hej, jak w temacie, w październiku kończę 29lat, i jest jedna rzecz która mnie dobija, mianowicie mój wygląd 20-latki. Od zawsze byłam szczupła waga 44 kg przy wzroście 165cm, 2 lata temu przez ćwiczenia przybrałam na wadze (niewiele) ale jak dla mnie, gdzie przez lata nie mogła przytyć to dużo, teraz waże 53kg, ale nadal wyglądam jak dziecko. Mój narzeczony jest zadowolony, ale mnie osobiście to przeszkadza, nie czuję się kobieco, szczególnie jak widzę koleżanki jak wyglądają w moim wieku. Czy jest ktoś kto ma podobnie?

Gość gość
Ach ale biedna jesteś, wolałabyś pewnie wyglądać staro i brzydko.

Gość Carycka
Na buzi tez wygladasz mlodo? To zazdroszcze:)

Gość gość
LOL Ale głupoty piszesz. Ja zawsze wyglądałam młodziej, i na szczęście mi to zostało, a mam ponad 30 lat. I jest mega :)

Gość gość
PS. Zawsze się możesz wytapetować, to wizualnie postarza.

Gość gość
Mam to samo :-) ale ja się z tego cieszę, bo nie każda ma to szczęście :-) Jeśli nie wiesz o czym piszę, to za parę lat zrozumiesz... koleżanki staruszki, zazdrosne o Twoją młodość :-)

Gość gość wiki
Ja mam 27 lat, a według niektórych wyglądam jak gimnazjalistka. :D Wiele osób daje mi maks 20 lat, a już niebawem będę mieć 28. :D Czy mnie to drażni? Nie. Chyba że idę z kimś młodszym ode mnie i na tego kogoś mówią pan/pani, a do mnie zwracają się po imieniu. :p

Gość gość wiki
Zawsze w pracy mam ten problem. Bo moi pacjenci mówią do mnie oo imieniu, a do mooich kolegów z pracy zwracają się na pan/pani, choć są młodsi. Ale nie gniewam się o to. ;)