Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niesmiały i skromny i pogodziłem się z tym

Polecane posty

Gość gość
I dobrze - żyj w zgodzie sam ze sobą,na starość może i umrzesz sam ale nie bdziesz odczuwał wstrętu do siebie gdy za każdym razem będziesz oglądał się w lustrze.Podziwiam Cię serio.

Gość gość
Nie, mam 32 lata. I po tylu latach zrozumiałem co w zyciu jest tak naprawdę ważne. Bycie po prostu sobą. Niech inni biorą udziała w tym całym wyścigu ,ja wysiadłem na najbliższej stacji o nazwie SPOKÓJ.

Gość życie prawde ci powie
gość dziś 00:40 możesz miec dużą nadwage miec tylko podstawówke skończoną i zero zainteresowań i być wredną ale ważne abys dzifką była i na du/pe facetó kusiłą to wtedy kazdy poleci. A jak bedziesz mila uczynna pracowita wyksztalcona i miala wiele pasji i zainteresowań ale du/pe bedziesz trzymala przy sobe to wtedy bedziesz sama bo swiat sie wokol du/py i kasy kreci a faceci to w wiekszosci proste pstaki co na łatwe panienki lecą wartościowa vel wyjątkowa dziś 00:46 uroda elegancja dobre serce i i nteligencja ci tez nie pomogą jak nie bedziesz dawac du.py . Faceci to pustaki proste jak cepy dlatego ja trzymam du.pe przy sobie i dlatego jestem sama wartościowa vel wyjątkowa dziś Szkoda, ze faceci i kobiety nie są pojmowani głównie jako do sensownej rozmowy tylko przez pryzmat zwierzęcej du.py. Szkoda że sie przyjaźnic z facetami nie można bo zaraz ci sie do du.py dobierają

Gość gość
00:59 Jak su_ka nie da to pies nie wezmie

Gość gość
Łatwe Baby manipuluja facetami poprzez swoją du.pe

Gość gość
łatwe i wyrachowane

Gość gość
świat i ludzie schodzą na psy z tym dupo.dajstwem

Gość gość
Gdybys sie pogodzil z byciem niesmiałym to bys o tym nie pisał