Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy mam się odezwać

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jest taka sprawa, że niedawno mój brat miał wesele i trochę tańczyłam na nim z bratem Pani młodej (on był na nim z koleżanką), poznałam go wcześniej i kiedyś chwilę ze sobą pisaliśmy, ale króciutko. Na weselu jak robił mi zdjęcie z młodymi to nawet mówił, ze jestem bardzo ładna i fotogieniczna. 3 dni po weselu podziękowałam mu za dobrą zabawę, no i on odpisał, że też się dobrze bawił i trzeba to powtórzyć i potem napisał, że się zgadamy. W tym czasie byłam na wyjeździe z bratem, jego żona i moimi i jej rodzicami. Jego mama mi mówiła żebym do niego napisała, bo żebym sobie nie myślała, że on sie nie wstydzi, bo sie wstydzi (choć nie wygląda na takiego). Jego siostra też mówiła, że widać że ja mu sie podobam. Jak już wróciłam do domu to zawoziłam gdzieś nasze mamy i potem ona zaprosiła nas do siebie i on też był w domu. Mówił, że za pół godziny jedzie na siłownię, bo się umówił z kolegą, no ale pojechał później, dopiero jakoś po 1,5-2h nie pamiętam dokładnie. Nawet mówił, że może mnie odwieźć do domu, no ale ja byłam kierowcą i musiałam wracać autem. Jak pojechał to jego mama powiedziała, że został dlużej, bo ja tam byłam. Następnego dnia jak gadałam z jego siostra to przekazał pozdrowienia. No i nie wiem co mam myśleć czy na prawdę mu sie podobam czy nie. W sumie nie napisał nic o spotkaniu, a mieliśmy sie zgadać. Nie wiem czy napisać do niego i zaprosić na piwo, w sumie jedno mu wiszę, bo jak tam byłam to dał mi do domu. Co Wy o tym myślicie. Wiem, że dużo treści, ale chyba dacie radę to przeczytać ;) Jakby co to on ma 22 lata, a ja 24.

Gość gość
Ale wy juz chyba jestescie rodzina :D

Gość gość
Oczywiście, że napisz. Jeśli zechce to na pewno przyjmie zaproszenie i nawiąże z Tobą kontakt.

Gość gość
To jest rodzina brata, nie moja ;)

Gość gość
Wygląda na średnio zainteresowanego...ale może się wstydzi, nie wiadomo. Napisz ale cos neutralnego, nie o spotkaniu od razu i zobaczysz czy sam zagai temat spotkania. Skoro mówił ze się zgadacie to powinien zacząć ten temat, widzi Twoije zainteresowanie skoro pierwszą do niego napisalas po weselu z podziękowaniami za zabawę. Myślę ze teraz *******leży do niego...

Gość gość
Matka z siostrą swata, później będą wypytywac go jak wam się układa. Jak dla mnie lipa.

Gość gość
Siostra to tak nie do końca swata, ale to tam mało ważne

Gość gość
Masz 24 lata ?? Naprawdę ?? Piszesz i rozumujesz jak 14-ka :-(