Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce walczy

Polecane posty

Gość gość

Otóż jakiś czas temu poznałem super dziewczynę spotkaliśmy się kilka razy wydawało mi się że wszystko zmierza w odpowiednim kierunku a tu nagle wiadomość od niej że nie możemy się dalej spotykać bo ona dalej kocha byłego którą ją kiedyś bardzo skrzywdził i teraz znowu się pojawił. Bardzo zależy mi na tej dziewczynie i chciałbym o nią zawalczyć tylko jak, jak ją do siebie przekonać a nie zrazić ?

Gość gość
Nie uda co się wiem co mówię. Ale na pewno napisze do ciebie jak tamten ją znowu skrzywdzi także czekaj jak chcesz

Gość gość
Daj se siana, bedziesz sluzyl jedynie do wyplakiwania sie, tak nigdy nie znajdziesz radosci. Nie walcz, zadna nigdy by nie zawalczyla o ciebie, tak sa kiepsko skonstruowane. Nie warto walczyc o nic, co lezy odlogiem i tylko czeka az ktos przyjdzie i zechce zaorac a potem isc w swoja strone.

Gość gość
Porozmawiaj z nią. Wytłumacz ze jezeli raz ja skrzywdził może skrzywdzic keszcze raz

Gość szry
gość dziś na grunwald to najpierw w prawo, a po godzinie prosto na polnoc. jakby do "zakochanych" trafialy racjonalne argumenty, no nie rozsmieszaj mnie... gość dziś z tego pieca chleba nie bedzie, jedyne na co mozesz liczyc to to, ze po kazdym zranieniu bedzie sie wyplakiwala Tobie na ramieniu. i NIC wiecej:D wyraznie stwierdzila ze tamtego kocha? z tego co napisales, jasno wynika ze tak. I co zrobisz? NIC NIE ZROBISZ, moze to i smutne dla Ciebie, ale taka jest prawda, pogodz sie z tym i nie daj innym babom wpedzic sie w role wyplakiwacza/pocieszacza, ktory cale SWOJE zycie bedzie mial za zadanie zbierac ja do kupy.