Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze mąż

Chcę zdradzić żonę co robić ?

Polecane posty

Gość Jeszcze mąż

Mam 52 lata i jestem żonaty od 30 lat. Ożeniłem się na studiach na skutek wpadki jaką zaliczyłem z o rok młodszą koleżanką. Nie kochałem jej, ale chciałem się zachować przyzwoicie. Poza tym na ślub "naciskała" zarówno dziewczyna jak i jej oraz moi rodzice. Zaraz po urodzeniu syna żona znowu "przypadkowo" zaszła w ciążę. Tak, że mój drugi syn jest tylko o rok młodszy od starszego. Zaraz po urodzeniu drugiego dziecka żona przestała mieć ochotę na seks. 7 lat temu ostatecznie przestaliśmy ze sobą współżyć. Wcześniej, przez wiele lat, też dochodziło do zbliżeń jedynie sporadycznie. Początkowo ją namawiałem, ale ona ciągle mówiła, że seks ją poniża. Jest bardzo gorliwą katoliczką. Trochę mnie to dziwi, bo przed ślubem nie miała takich oporów i sypiała ze mną. Teraz myślę, że chciała na siłę wyjść za mąż (nigdy nie była zbyt urodziwa) i dlatego zaplanowała tę wpadkę z ciążą. Podobnie zresztą i z drugą. To było takie zabezpieczenie, że nie zostawię ją z dwójką dzieci, bo przecież ona gotuje, sprząta, itp. itd. Byłem wtedy młody i naiwny. Teraz poznałem trochę młodszą od siebie kobietę. Świetnie się dogadujemy. Czuję się przy niej szczęśliwy. Myślę, że w końcu zdradzę żonę. Coraz bardziej tego pragnę. Zastanawiam się nad rozwodem. Co wy o tym myślicie ?

Gość gość
wniosek z tego taki: nie chodzi sie do lozka z kims kogo sie nie kocha x a do autora rozwiedz sie, nic juz cie nie trzyma przeciez przy zonie

Gość gość
Rozwody są nawet gdy jest i trzecie oraz czwarte dziecko to bez znaczenia, pozatym twoje dzieci są już dorosłe i to bardzo więc zacznij życie na nowo nikt nie powinien mieć do ciebie pretensji poza twoją obecną partnerką. Powiedz sobie czy ją kochasz?

Gość gość
Jeśli nie kochasz żony, a kochasz tę drugą, to się nie zastanawiaj. Jesteś jeszcze w miarę młody i zasługujesz na to aby być szczęśliwym. Nie ma sensu tkwić w związku, którynie daje nam szczęścia. Życie jest tylko jedno. Rozwiedź się.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic w tej sytuacji, czy będziesz szczęsliwy w związku z tą kobietą jesli rozwiedziesz sie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest nowoczesna, mądra i potrafi doradzić. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl