Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronienie

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Mam 26 lata i mam pewien problem, rok temu przeprowadziłam się na wieś wraz z mężem i od tego czasu mam problem z ginekologiem. A jaki? Jest tylko jeden na cała moja wieś a inny jest za dalko jak na moje możliwości. Pięć dni temu, poniewaz spozniała mi się miesiączka zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny! Bardzo się ucieszyłam i zadzwoniłam do pobliskiej przychodni, a wolny termin dopiero 1 wrzesnia. Boje się że poroniłam ponieważ dzień po dowiedzenia się wyniku zaczełam plamić a nastepnie bardzo mocno krwawić z skrzepami oraz wymiotowałam raz. Krwawie już cztery dni :( Co sądzicie co to może być?

Gość gość
jesli to co opisałaś to prawda, to dlaczego nie pojechałaś na izbę przyjęć do najbiższego szpitala? ginekolog jeden we wsi, ale chyba jakies miasto jest, chocby 50 km dalej. i tam sa lekarze, panstwowi, prywatni, mamy XXIw. nikt Cie nie bedzie tu diagnozował, jest weekend, jedz do szpitala babo!

Gość gość
Teraz to już pozamiatane. Albo wczesna ciąża albo biochemiczna. Myślę że na tym etapie nawet najlepszy lekarz by nie pomógł. Co innego samo plamienie a co innego krwawienie.

Gość gość
Ja bym poszła prywatnie.