Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strzelał do dzieci bo hałasowały

Polecane posty

Gość gość

wczoraj koleś strzelał do dzieci z wiatrówki bo mu przeszkadzały. Normalnie brak słów,jakbym dorwała to bym huja z*******a.

Gość gość
wiesz ja tam gościa rozumiem

Gość gość
gość dziś wiesz ja tam gościa rozumiem x a wiesz,ja też.

Gość gość
:( brak słów

Gość gość
Za naraźanie życia i zdrowia grozi kara od 6 miesięcy do 8 lat . Trzeba po prostu zgłosić na Policje .

Gość cwaniak84
bardzo dobrze robił

Gość gość
to zgłoszone ,w necie pisali o tym wczoraj

Gość gość
Jakis szurniety Niemiec w Sylwestra 2 lata temu zabil przypadkowa dziewczynke z Polski. Tez mu przeszkadzal halas a kula trafila ja w glowe :(

Gość gość
18.19 w sylwestra hałas jest dozwolony,więc gość naprawdę rypnięty,ale jak by ci gówniaki every day darły mordy od bladego świtu i n*******lały piłką po parapecie to nie wiem czy byś wytrzymał.

Gość gość
biedny pan :(

Gość gość
przecież jakby ludzie mieli pewność że nie zostaną ukarani 3/4 bachorów wąchałaby kwiatki od spodu,w ramionach swoich wyzwolonych,wychowywujących je bezstresowo mamusiek.

Gość gość
dziecko to brzmi dumnie,dziecko to nie lada komplement,dziecko to wyraz szcunku ,poważania. Teraz już nie ma dzieci,nie ma kogo dziećmi nazywać ,rodziców resztą też nie ma,jest twór zwany bachorem i hodowca (ze staropolskiego :rodzic)

Gość gość
U nas jest trochę grzecznych dzieci. Dzisiaj jeździły na rolkach koło mojego domu.Nic złego nie robiły. Niektórzy widzą dzieciaka i już dostają wścieklizny i chamsko uogólniają, że wszystkie dzieci to potwory. Nie mam dzieci, ale widzę, że sąsiedzi się starają i zależy im na wychowaniu, żeby wstydu nie robiły. Tylko u nas margines społeczny nie mieszka, dlatego dziecko jak walnie rowerkiem w ogrodzenie albo piłką to przeprosi

Gość gość
Widziałam młode matki na ławkach przy placu zabaw. Szłam na skróty między blokami. Piły piwo, paliły papierochy, w tym 2 w widocznej ciąży. Głośno rozmawiały i przeklinały. Taka wychowa dziecko ? Nie sądzę ☹

Gość gość
widzisz jak ja kupowałam mieszkanie 13 lat temu to było spokojne osiedle,były dzieci ale w umiarkowanej ilości i normalne,miedzyczasie sama urodziłam dziecko,obecnie ma 7 lat. mozesz mi wierzyć lub nie ale staram się by moje dziecko nie bawiło sie z tymi ancymonami,mam ten plus ze są obie babcie,odbiorą ze szkoły wezmą do siebie. Wiesz jak ja widzę cztery krowy na ławce,przygladajace sie z rozkoszą jak ich pociechy z każdej strony kłują kijami w spanikowanego schowanego pod autem kotka to trafia mnie szlag.Mogłabym pisać i pisać.Drzwi od klatki obok zdemolowane bo się rodzicom i dzieciom nie chce bawić w domofony. Kwiatki pod blokiem powyrywane pokopane,zrobiły tam sobie boisko,mimo ze jest kawałek dalej miejsce do gry.Przykładów demoralizacji dziesiatki,dlatego mimo iz dzieci posiadam i lubię ,po trosze rozumiem że człowiekowi puściły w końcu nerwy,oczywiscie jak juz to powinien wziac i wytrzaskać dzieciaka po tyłku bo taką wiatrówką mógł zrobic wiekszą krzywde.

Gość gość
brokeninside87 dziś lol tematsmiech.gif a co w tym temacie jest niby takie lol?

Gość gość
haha, ale moim zdaniem to on miał jednak rację

Gość gość
to co trzeba zrobić zeby przestały hałasować? zakleic im mordy taśmą i związać ręce a potem zamknąć w piwnicy?

Gość gość
a np porozmawiać z ich rodzicami. Poza tym już nie przesadzajcie ze dzieci generowały aż taki hałas,to normalne że dziec***iszczą ,krzyczą,biegają.

Gość gość
rodzice jeszcze gorsi...

Gość gość
porozmawiać z rodzicami? z choinki spadłaś na głowe? bachory nie tylko krzyczą i biegają ale też wrzeszczą, piszczą, tupią, kopią, plują, n*******lają piłką pod oknem i o mur bloków, jeżdzą po bruku pod oknami sąsiadów durnymi samochodami na plastikowych kółkach powodując rumor porównywalny z trzęsieniem ziemi drugiego stopnia. Ja sie temu gościowi nie dziwie

Gość gość
haha porozmawiać z kim ? z rodzicami? chyba swoimi :D dziecko kochane jak nie chcesz zeby cię spotkał jakis przykry wypadek,a w najlzejszym przypadku bluzgi to lepiej do tych płodzicieli od hałasujacych bachorów nie podchodz.

Gość gość
Szczególnie da się porozmawiać z taką hołotą, której dzieci wszystko niszczą. Każde drzewko, każdy kwiatek im przeszkadza, więc trzeba zniszczyć. Kota pogonić z kijem, porysować samochody, wyciągnąć z kosza na śmieci butelkę, żeby potłuc. Takie wytworne towarzystwo zamieszkuje obecnie bloki i tak dba o dzieci. Nie wszyscy są tacy, ale porządna, odpowiedzialna rodzina nie ma czego szukać w tym towarzystwie. Prędzej zawału dostaniesz albo wrzodów żołądka ze złości na taką hołotę, niż się z takimi dogadasz :-)

Gość gość
Są takie osiedla, gdzie strach przejść obok grupki dzieci, takich 10 letnich, bo nie wiesz co ci zrobią. Kiedyś smarkacze śmiały się z baby w ciąży i rzucały w nią czymś. Jak wysiadałam z samochodu to uciekły

Gość gość
masakra,to jest coraz wyrazniejszy problem społeczny,dlaczego media o tym milczą,dlaczego wciaż pokazują jedna stronę medalu? Nigdzie w zadnym programie,ani publicystycznym ani interwencyjnym nie widziałam jeszcze zeby ów problem został poruszony.Co da takie zamiatanie pod dywan i udawanie ze wszystko jest super bo dzietnosć sie zwiększa? tu trzeba stawiać na jakość ,a nie na ilość chcąć mieć zapewnione przyszłe emeryture i pomoc.

Gość gość
dzieci są okropne,to co wyprawiaja przechodzi ludzkie pojęcie,mojej mamie 12 letnia córka sąsiadów powiedziała ze ma spierd..bo jej wyjeb... i sąd jej nic nie może narazie zrobić.A mama tylko grzecznie zwróciła uwage żeby nie niszczyły orzecha i poczekały aż dojrzeje wtedy sobie mogą pozbierać,ale nie bo one chcą teraz i już.rodzice tej dziewczynki jak mama poszła powiedzieć jak córka sie wyraza odpowiedzieli "i dobrze ci powiedziała zapróchiała klempo"

Gość gość
dodam ze mama nie jest osobą czepialską ,bo owszem są tacy ludzie,sama mam taką sąsiadkę co każdy pierd jej przeszkadza. A zresztą jakaby nie była nie wylatuje sie z takim słownikiem,to jest rynsztok! rynsztok na osiedlu dosć bogatej dzielnicy willowej,ci rodzice na stanowiskach...Tak ze nie tylko biedota z socjalnych bloków kochani.

Gość gość
a czyj był ten orzech?

Gość gość
to był orzech osiedlowy